reklama
te kolory to jakoś samo tak wychodzi chyba więcej na allegro sprzedają dla dziewczynek.Aga śliczności a ceny naprawdę rewelacyjne..... chyba jednak nie ma wyjścia i będzie dziewczynka
wiecie co czasami na allegro z przesyłką wychodzi taniej niż w lumpeksie
bo na Twoje oko jest więcej dla chłopców a na moje dla dziewczynek ;-);-)aga super ciuszki i cena faktycznie rewelacyjna
a mnie się wydaje, że więcej jest ubranek dla chłopców
le jak szukam ciuszków i wpisuje tylko rozmiar a nie wpisuje płci to najwięcej własnie widzę dla dziewczynek...
albo chcę widzieć dla dziewczynek hehhe
Wklejam fajne linki:
1- komplet dla mamy z H&M, z eko torbą:
Mamy na start! Nowość H&M
2-sexowna bielizna dla sexonych mam:-)
Mamusia może być sexy! Zmysłowa bielizna HOTmilk
1- komplet dla mamy z H&M, z eko torbą:
Mamy na start! Nowość H&M
2-sexowna bielizna dla sexonych mam:-)
Mamusia może być sexy! Zmysłowa bielizna HOTmilk
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Hej Dziewczyny, ja byłam wczoraj na bazarze i tam kupiłam sobie kilka rzeczy które idealnie nadają się dla kobiety w ciąży!!! Za białą bluzke bawełnianą dałam 15zł a za superową tunikę 30zeta,co ważniejsze póżniej będe mogła te rzeczy również nosić bo są uniwersalne. A jak pytałam w sklepie o bluzki i sweterki albo tuniki w sklepie to pani zaśpiewała mi ponad 100zł za sztuke!!!!
reklama
malina29
Mama debiutująca
Ja kupiłam parę rzeczy ostatnio w Tatuum - mają teraz part sale i kilka modeli tunik takich idealnych dla ciężarówek, za niewielkie pieniądze. Nawet udało mi sie kupić jedną białą koszulę - fajoską. I co najlepsze - wg mnie tez po ciąży będa jak znalazł :-)