reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

no to sie chwalę właśnie wylicytowałam na allegro :-D
spodnie za 4, 25
a reszta za 1, 75 plus przesyłka :-D

Załączniki

• disney z tygryskiem spodnie rozm 62.jpg
    disney z tygryskiem spodnie rozm 62.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 34
  • zestawik rozm. 68.jpg
    zestawik rozm. 68.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 41
reklama
:-)no i jeszcze takie spodenki za 1 zł ten sam sprzedawca

Załączniki

• zestaw spodenek.jpg
    zestaw spodenek.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 37
aga super ciuszki i cena faktycznie rewelacyjna:tak:
a mnie się wydaje, że więcej jest ubranek dla chłopców:-p

aga super ciuszki i cena faktycznie rewelacyjna:tak:
a mnie się wydaje, że więcej jest ubranek dla chłopców:-p
bo na Twoje oko jest więcej dla chłopców a na moje dla dziewczynek ;-);-)
le jak szukam ciuszków i wpisuje tylko rozmiar a nie wpisuje płci to najwięcej własnie widzę dla dziewczynek...
albo chcę widzieć dla dziewczynek hehhe

Hej Dziewczyny, ja byłam wczoraj na bazarze i tam kupiłam sobie kilka rzeczy które idealnie nadają się dla kobiety w ciąży!!! Za białą bluzke bawełnianą dałam 15zł a za superową tunikę 30zeta,co ważniejsze póżniej będe mogła te rzeczy również nosić bo są uniwersalne. A jak pytałam w sklepie o bluzki i sweterki albo tuniki w sklepie to pani zaśpiewała mi ponad 100zł za sztuke!!!!:szok:

reklama
Ja kupiłam parę rzeczy ostatnio w Tatuum - mają teraz part sale i kilka modeli tunik takich idealnych dla ciężarówek, za niewielkie pieniądze. Nawet udało mi sie kupić jedną białą koszulę - fajoską. I co najlepsze - wg mnie tez po ciąży będa jak znalazł :-)

Do góry