reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Widzę, że o pieluszkach piszecie.

My używaliśmy dada z biedronki, z rossmanna, i z lidla, no i huggisy i pampersy. Dada i te z lidla, wcale nam nie podeszły (zbyt sztywne grrr) rossmanowskie byly OK, pampery również. Za to teraz używamy huggisów i chyba przy nich pozostaniemy. Wychodzą na promocjach taniej jak pampersy i są miękkie (przynajmniej dla nas ;-) ).

Zamiast chusteczek używamy wody :-) chusteczki sa jedynie na wypadu/spacery (nie mamy większych wymagań co do chusteczek).

reklama
znajoma dała mi na spróbowanie pieluchę Tescową i przyznam, że była całkiem całkiem..
my cały czas jedziemy na pampersach ale te active baby są bez szału - przymierzam się jeszcze do huggiesów tylko nie wiem których - są premium i new baby czy jakoś tak :sorry2:

ja chętnie stosowałabym chusteczki nie tylko na wyjścia ale mój młody ma książęcą dupencję i niestety nie da rady bo od chusteczek robią mu się odparzenia ;)

Naczytalam sie od Was o pajacykach z Tesco i przy okazji wizyty w Silesii postanowilam takie nabyc. Oczywiscie tam gdzie pojechalam juz ich nie bylo, no ale skoro juz tam bylam to mysle se - nie wyjde z niczym, i wzielam jakich inny 3-pak, ktory zg. z informacja na opakowaniu mial kosztowac 34 zl. Ide do kasy a tu kasjerka wola 17zl :szok: Polecialam zaraz po druga paczke ale okazalo sie ze to juz byla ostatnia. Po praniu i jednym noclegu zachowuja sie calkiem przyzwoicie :tak:

:-D:-D:-D:-D
to ja juz nie mam po co jechać

ja chętnie stosowałabym chusteczki nie tylko na wyjścia ale mój młody ma książęcą dupencję i niestety nie da rady bo od chusteczek robią mu się odparzenia ;)

no właśnie mojemu ostatnio też odparzyły pupsko chusteczki - niejakie lawendowe pampersa! Z chusteczek najbardziej podpasowały mu bambino - odparzeń nie było.

fajne są też pieluszki HelenHarper czy jakos tak - wyrzucilam juz opakowanie wiec nie sprawdze, Są w Carrefur.

a w InterMarche jest promocja na pieluszki bella - 29,90zł

Ostatnia edycja:
dziewczyny a używała któraś pampers sleep and play?
różnią się czymś od active baby?
czy wszystkie pampersy mają aloesową wkładkę czy tylko active baby?
kompletnie nie wiem co mam teraz kupić - wybór między huggiesami a pampersami

dziewczyny a używała któraś pampers sleep and play?
różnią się czymś od active baby?
czy wszystkie pampersy mają aloesową wkładkę czy tylko active baby?
kompletnie nie wiem co mam teraz kupić - wybór między huggiesami a pampersami

my je uzywalismy i nawet były bu ok tyle ze sa mniej chlonne i nie maja gumeczek po bokach przy zapieciu.

reklama
o julita dziękuję, to że są mnie chłonne je dyskwalifikuje

na noc zupełnie się nie nadają, raz miałam tylko je pod ręką więc zmieniałam jej 3razy pieluchę.
A w dzień można częściej zmieniać.
Dla mnie pampers activ są najlepsze więc tych będę się trzymać.
Pisałyście niedawno o promocji w tesco a pamiętacie do kiedy ona jest???

Do góry