reklama
tysia123
Fanka BB :)
evelinka baterie podobno wytrzymują rok (dwoje znajomych dzieci miało tego świetlika) przy bardzo intensywnym użytkowaniu a do tego czasu to zabawka pewnie będzie już leżała w kącie ;-)
Mamy tego swietlika. Mała dostała jak miała miesiac. Baterie juz padly. zeby je wymienic trzeba by polamac cala zabawke,
Ale swietlik rewelka, mała byla nim zachwycona
katagorka20
a dobre sa te pieluchy bella happy?? bo my użwyamy papmers active baby i nam sie sprawdzaja w 100% a my w zapasie 120sztuk 3 i 120sztuk 4
estragon
mamusia synusia:P
nie wiem nigdy ich nie miałam, my też używamy pampers baby activ albo premium care testowałam tylko huggisy i rossmanowskie, ale ani jedne ani drugie się nie sprawdziły.a dobre sa te pieluchy bella happy?? bo my użwyamy papmers active baby i nam sie sprawdzaja w 100% a my w zapasie 120sztuk 3 i 120sztuk 4
tysia123
bella happy 1 i 2 moją małą uczulały.
a zabawki bez możliwości wymiany baterii - wiadomo, jesli beda jednorazowe to wiecej sie ich sprzeda, bo zamaist kupowac baterie beda ludzie kupowac zabawki szkoda tylko ze te jednorazowe zabwki takie drogie sa....
a zabawki bez możliwości wymiany baterii - wiadomo, jesli beda jednorazowe to wiecej sie ich sprzeda, bo zamaist kupowac baterie beda ludzie kupowac zabawki szkoda tylko ze te jednorazowe zabwki takie drogie sa....
estragon
mamusia synusia:P
niee, chciałam kiedyś kupic, ale mój się wkurzył, że znowu nie podpasują i będą leżec w szafie jak huggisy:/ szkoda, że nie sprzedają po 2 sztuki jak w rossmanie.estragon - ja kedyś pisałam o tych z biedronki dada, sprawdzałaś ?
a huggisów 2 z bawełną zostało mi 70 sztuk, wystawiłam je na gumtree za 20 zł i nikt ich nie kupił, no za darmo ich nie oddam, wolę poczekac aż któraś z koleżanek urodzi i jej sprezentowac
N
nataliak
Gość
bella happy 1 i 2 byly super, 3 sa jeszcze na leniuszka za duze (w brzuszku ok ale nie przylegaja z tylu przy nozkach) i w ogole sa inne niz mniejsze rozmiary, zobaczymy jak sie sprawdza.
reklama
tysia123
niee, chciałam kiedyś kupic, ale mój się wkurzył, że znowu nie podpasują i będą leżec w szafie jak huggisy:/ szkoda, że nie sprzedają po 2 sztuki jak w rossmanie.
a huggisów 2 z bawełną zostało mi 70 sztuk, wystawiłam je na gumtree za 20 zł i nikt ich nie kupił, no za darmo ich nie oddam, wolę poczekac aż któraś z koleżanek urodzi i jej sprezentowac
chcesz to ci wyślę 2 szt na wypróbowanie