reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

evelinka baterie podobno wytrzymują rok (dwoje znajomych dzieci miało tego świetlika) przy bardzo intensywnym użytkowaniu a do tego czasu to zabawka pewnie będzie już leżała w kącie ;-)

reklama
evelinka baterie podobno wytrzymują rok (dwoje znajomych dzieci miało tego świetlika) przy bardzo intensywnym użytkowaniu a do tego czasu to zabawka pewnie będzie już leżała w kącie ;-)

Mamy tego swietlika. Mała dostała jak miała miesiac. Baterie juz padly. zeby je wymienic trzeba by polamac cala zabawke,
Ale swietlik rewelka, mała byla nim zachwycona ;)

a dobre sa te pieluchy bella happy?? bo my użwyamy papmers active baby i nam sie sprawdzaja w 100% a my w zapasie 120sztuk 3 i 120sztuk 4
nie wiem:) nigdy ich nie miałam, my też używamy pampers baby activ albo premium care:) testowałam tylko huggisy i rossmanowskie, ale ani jedne ani drugie się nie sprawdziły.

bella happy 1 i 2 moją małą uczulały.

a zabawki bez możliwości wymiany baterii - wiadomo, jesli beda jednorazowe to wiecej sie ich sprzeda, bo zamaist kupowac baterie beda ludzie kupowac zabawki ;) szkoda tylko ze te jednorazowe zabwki takie drogie sa....

estragon - ja kedyś pisałam o tych z biedronki dada, sprawdzałaś ?
niee, chciałam kiedyś kupic, ale mój się wkurzył, że znowu nie podpasują i będą leżec w szafie jak huggisy:/ szkoda, że nie sprzedają po 2 sztuki jak w rossmanie.

a huggisów 2 z bawełną zostało mi 70 sztuk, wystawiłam je na gumtree za 20 zł i nikt ich nie kupił, no za darmo ich nie oddam, wolę poczekac aż któraś z koleżanek urodzi i jej sprezentowac

bella happy 1 i 2 byly super, 3 sa jeszcze na leniuszka za duze (w brzuszku ok ale nie przylegaja z tylu przy nozkach) i w ogole sa inne niz mniejsze rozmiary, zobaczymy jak sie sprawdza.

reklama
niee, chciałam kiedyś kupic, ale mój się wkurzył, że znowu nie podpasują i będą leżec w szafie jak huggisy:/ szkoda, że nie sprzedają po 2 sztuki jak w rossmanie.

a huggisów 2 z bawełną zostało mi 70 sztuk, wystawiłam je na gumtree za 20 zł i nikt ich nie kupił, no za darmo ich nie oddam, wolę poczekac aż któraś z koleżanek urodzi i jej sprezentowac

chcesz to ci wyślę 2 szt na wypróbowanie ;)

Do góry