reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
tu jeszcze coś takiego:
mothercare NOWA WIZYTOWA sukienka NA CHRZEST 74 cm (1197180931) - Aukcje internetowe Allegro

Tylko że te sukienusie to najładniej wyglądają jak są zakładane na gołe ciałko, a zimą niestety małej nie ubierzesz w samą sukienusie bez rękawków - trzeba coś pod spód, jakiś bodziak przynajmniej i to może popsuć cały efekt. Ewentualnie na wierzch jakiś ładny płaszczyk, ale to wtedy przykryje sukienkę. Musisz szukać coś z długim rękawkiem moim zdaniem, żeby to było efektowne, a na długie rękawki trzeba czekać do zimy bo teraz idą letnie jeszcze

dziewczyny ja polecam te pajace od minimundo - kolorowe - ja kupiłam ostatnio te:
NOWE śpioszki ŚPIOCHY nowy pajac pajacyk 74 cm (1199356900) - Aukcje internetowe Allegro
nie mają, co prawda, nap na całej długości, ale ja takich specjalnie szukałam, bo Jaś śpi na brzuszku i nie będę go kładła przecież na napach - u nas muszą być gładkie

no właśnie... nie maja nap... :/ my lubimy takie rozpinane z przodu na środku, bo te, co sie rozpinają z boku tzn. na nogawce tez nam nie pasują, bo przy przewijaniu cięzko wyciągnąc druga nóżkę... :/

nawet fajna ta sukienka :)

Tylko że te sukienusie to najładniej wyglądają jak są zakładane na gołe ciałko, a zimą niestety małej nie ubierzesz w samą sukienusie bez rękawków - trzeba coś pod spód, jakiś bodziak przynajmniej i to może popsuć cały efekt. Ewentualnie na wierzch jakiś ładny płaszczyk, ale to wtedy przykryje sukienkę. Musisz szukać coś z długim rękawkiem moim zdaniem, żeby to było efektowne, a na długie rękawki trzeba czekać do zimy bo teraz idą letnie jeszcze

Jagoda miała pod sukienką białe body z krótkim rękawkiem, które miało taki sliczny łańcuszek z białej nitki robiony na szydełku przy rękawkach i dekolciku i wyglądało to bardzo ładnie :) Trzeba szukać ;) Ewentualnie może też być bolerko na jedne guzik, które nie przykryje sukienki, albo elegancki sweterek :)

tylko dlaczego gacie z niej wystaja?;P

owszem, sliczne sa te wszystkie kiecki z allegro na mlodych japonkach, niestety kiepsko z jakoscia i rozmiarowka. kiedys juz taka kupilam, pomijajac jakosc okazalo sie ze rozmiar xs byl w rzeczywistosci m albo i wiekszy, na szczescie udalo mi sie zwrocic. nie polecam.

tu jeszcze coś takiego:
mothercare NOWA WIZYTOWA sukienka NA CHRZEST 74 cm (1197180931) - Aukcje internetowe Allegro

szukamy takiej bardziej zimowej, te z mothercare ktore wczoraj wklejalam nadaja sie do zalozenia na bodziaka :) ale fakt, wiecej ladnych sukienek jest letnich.

szukam kombinezonu dla małej, bo mamy teraz rozm. 68 i jest na styk, więc niedługo będzie potrzeby jakis większy... ale ceny mnie zabijają! nie wiecie czy znajde teraz cos poniżej 100zł? bardzo mi zależy, żeby nie był różowy... :/

jak nic nie znajde tańszego, to podoba mi się ten
Dziecięcy kombinezon zimowy BOKOLLO rozmiar 86 (1177950645) - Aukcje internetowe Allegro
ale zastanawiam się, czy jednoczęściowy nie byłby lepszy... no i jest różowy niestety... :/
o! ten kolor chyba lepszy
Dziecięcy kombinezon zimowy BOKOLLO rozmiar 92 (1177953971) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie wiem czy to nie ten sam, tylko inne światło na zdjęciu...

afi ja myślę, że 1-częsciowy byłby leprzy- pomyśł o ubieraiu dziecka w domu, zacznie napewno marudzić :-(
ja mam rozm 74 ciekawe czy nie będzie za mały....
Nataliak suknie ślubną mo zna też tanio używaną kupić, moja znajoma kupiła za...180 zł :sok: z welonem, a potem sprzedała beaz welonu za 300 zł :-D
do grudnia masz trochę czasu, może warto coś poszukać :-)
moja znajoma ma salon sukien ślubnych i jak mnie zobaczyła- przed ciążą- to powiedziała ze do mojej budowy idealnie pasowałaby suknie zprzodu krótka z tyłu długa- jeśli rozumiecie o jaką mi chodzi ;-)

reklama
Do góry