reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

nataliak - no ba! forum tematyczne musi być :-D Choć przyznam ze nie udzielałąm się na nim tak jak na BB - hardcorów nie pamiętam ,ale jak masz coś fajnego do poczytania, to podeślij, można się pośmiać ;-). Ja siedziałam na lokalnym forum, bo tu wyhaczałam polecane firmy, zespoły, sklepy itp. duperele, na tym mi głównie zależało :tak:

reklama
tyle tego bylo... najzabawniejsze zawsze sa laski ktore juz na 2lata przed slubem maja zaplanowane najdrobniejsze szczegoly jak kolor etykietek przy torebkach z herbata czy obraczki za 30tys z wiednia ;)

do slubu chce bombke ktora bede mogla potem zalozyc na jakies inne okazje i na pewno nie kupie jej na allegro bo mi sie figura po ciazy zmienila i rozmiar nie jest taki oczywisty. jesli nic innego mnie nie zachwyci w sklepach to kroj ma byc mniej wiecej taki:

D473.jpg

Miałam od kumpeli małe pajace tej firmy i teraz kupie większe bo jest bardzo miła i fajna bawelna. Jasiek miał wzór tygrysek:
NOWOŚĆ _minou_ Pajacyki Disney 3szt. 6-9m WZORY (1192921618) - Aukcje internetowe Allegro

Ja te pajace kupowałam w Tesco jakieś 3 tygodnie temu (te z prosiaczkiem), była wyprzedaż i były po 38zł za 3 sztuki :) Być może ta promocja jeszcze jest bo to raczej taka stała obniżka, pewnie do czasu dostawy nowych wzorów czy coś.

dziewczyny i znowu zaszalalam.. za reklama chyba nataliak weszlam do sklepu internetowego endo.. no i za pare dni musze oddac kurierowi 350 PLN... ale kupilam same wyprzedaze i polowa dla syna oczywiscie.. o nim nie moge zapominac...:no:
no i czaje sie na te body carter's.. ale juz na allegro... bo nie wiem gdzie indziej moge je nabyc...

nataliak: czytalas moje pytanie do ciebie w sprawie zyrafki?? czy jak ta farba schodzi to powinnam ja wywalic dla bezpieczenstwa malej???:crazy:

reklama
Afi, ja bym radziła jednoczęściowy kombinezon. Zanim załozysz spodnie to i ty sie upocisz i Jagódka a jeszcze kurtka. Przy jednoczęściowym kładziesz dzidziaka na kombinezonie, myk myk jedna ręka druga, jedna noga druga suwak i dziecko ubrane.

Miałam od kumpeli małe pajace tej firmy i teraz kupie większe bo jest bardzo miła i fajna bawelna. Jasiek miał wzór tygrysek:
NOWOŚĆ _minou_ Pajacyki Disney 3szt. 6-9m WZORY (1192921618) - Aukcje internetowe Allegro

dzięki, w takim razie jednoczęściowy koniecznie! :)
a dokładnie takie pajace ma Jagoda. Kupiłam w TESCO na przecenie - 24,50zł za 3pack :) Są z mięciutkiej bawełny. Te już są na styk i ostatnio kupiłam w innym kolorze z tej samej serii rozmiar większe i też udało mi sie wyhaczyć promocję :)

afi - no mi do głowy nie przyszło bolerko ani sweterek :-D, ja mam chłopa to i ograniczone pojęcie o ubrankach dziewczęcych.
A kombinezon fajny, na pewno jednoczęściowy wygodniejszy, choć ten dwuczęściowy z kolei może być cieplejszy, bo na pleckach ma podwójną warstwę - i spodenek, które są prawie do piersi, i kurteczka. Ale Ty chcesz brać te duże rozmiary??? Bo 86 i 92 to może być za wielkie, nawet jak pod spód coś założysz.

myslałam o rozmiarze 80 lub 86. Jagoda jest duża... my już wchodzimy w 68, a kombinezon wolałabym, żeby był ciut większy, żeby sie cięzko nie zakładało, bo pod spodem też będzie więcej warstw przecież... :/

szczerze mowiac nie liczylabym na inne kolory, wiekszosc kombinezonow jest w takich. ja licytuje wlasnie na allegro bialy z drobna rozowa aplikacja i rozowy w srodku ale to uzywany, pochwale sie jak sie uda kupic.

biorę to pod uwagę... :/

Do góry