reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

afi w endo sa ladne kombinezony za 89,99zl, granatowe, bezowe i w bardzo ladnym odcieniu ciemnego rozu. w mothercare tez sa fajne po 135zl.

reklama
szczerze mowiac nie liczylabym na inne kolory, wiekszosc kombinezonow jest w takich. ja licytuje wlasnie na allegro bialy z drobna rozowa aplikacja i rozowy w srodku ale to uzywany, pochwale sie jak sie uda kupic.

afi - no mi do głowy nie przyszło bolerko ani sweterek :-D, ja mam chłopa to i ograniczone pojęcie o ubrankach dziewczęcych.
A kombinezon fajny, na pewno jednoczęściowy wygodniejszy, choć ten dwuczęściowy z kolei może być cieplejszy, bo na pleckach ma podwójną warstwę - i spodenek, które są prawie do piersi, i kurteczka. Ale Ty chcesz brać te duże rozmiary??? Bo 86 i 92 to może być za wielkie, nawet jak pod spód coś założysz.

A sukienka ślubna z allegro ładnie wygląda, ale ja bym się bała kupować. Pamiętam że w zeszłym roku dziewczyny z forum ślubnego kupowały podobne na poprawiny, z allegro. No i w większości nie były zadowolone - zwłaszcza z szycia, ponoć wyglądały tandetnie.
Nataliak bombkę na pewno kupisz bo to teraz modny krój. Jak byś była w najbliższym czasie we Wrocku, to znam sklep w którym kupiłabyś taką sukienkę, bo ubierałam się tam na wesele, na które ostatnio szłam. Było właśnie dużo bombek z fajnego materiału, nie satyna, tylko taka matowa, jakby mgiełka (nie znam się na materiałach), no i wyglądały bardzo efektownie i porządnie skrojone i odszyte - ceny tak właśnie w granicach 300, 400zł:tak:

na allegro mozna kupic tanio uzywana slubna ale chyba mi sie nie bedzie chcialo w to bawic. dziewczyny robia zwykle tak ze szukaja sukienek ze swojego miasta i zawsze wtedy mozna sie umowic na przymiarke przed licytacja.
lenkaa* widze ze zaliczylas forum slubne, moja znajoma niedawno brala slub i tez na jakims siedziala, podrzucala mi co lepsze kawalki, niezle hardkory sie dzieja na takich forach ;)

Afi, ja bym radziła jednoczęściowy kombinezon. Zanim załozysz spodnie to i ty sie upocisz i Jagódka a jeszcze kurtka. Przy jednoczęściowym kładziesz dzidziaka na kombinezonie, myk myk jedna ręka druga, jedna noga druga suwak i dziecko ubrane.

Miałam od kumpeli małe pajace tej firmy i teraz kupie większe bo jest bardzo miła i fajna bawelna. Jasiek miał wzór tygrysek:
NOWOŚĆ _minou_ Pajacyki Disney 3szt. 6-9m WZORY (1192921618) - Aukcje internetowe Allegro

Oleska - takie pajace sa w Tesco. Prezes ma 3 z Kubusiem, ta sama metka, niedawno wyjmowalam z paki to pamietam.
Sa w cenie 49 pln.

nataliak - nie wiem jak bardzo Ci zalezy na stricte kiecce slubnej... Ja miałam kieckę w której sobie potem na "okazje" chodziłam. (Na chrzest chyba tez mi podpasuje)
Moja akurat z lumpka, juz oferta Sylwestrowa była ;-) Od razu mi w łapy przypadkiem wpadła bo nowej to nie mam pomysłu gdzie fajnej szukać...

reklama
Do góry