reklama
aldonta
Fanka BB :)
to po czym poznać podróbę od oryginału?
na metce napis carters ale jakis dziwny mi sie wydawał a jak wziełam do łap to materiał nie ten,,,,,a kupiony dla małej bo darczyńca wiedział ze cartersa lubie :/
ceny nie znam może po cenie tez da sie stwierdzic bo najtanszy nie jest....
ale bawełenka suuuper
N
nataliak
Gość
bali mothercare albo h&m
wysylka z mothercare do polski 24,95... i to nie w zlotowkach... malz sie spytal czy kuriera wplaw wysylaja ze az tyle ;P
wysylka z mothercare do polski 24,95... i to nie w zlotowkach... malz sie spytal czy kuriera wplaw wysylaja ze az tyle ;P
N
nataliak
Gość
kupilismy w koncu wieksze smoczki z tt, te o ktorych pisalam ze sa takie duze. zrobie jutro zdjecia dla porownania i zobaczycie jak leniuszek wyglada z tym smoczkiem, my sie smiejemy ze jak joker ;P udalo nam sie tez kupic te cudne spodenki z kappahl ktore wygladaja jak dzinsy rurki, te ktore ma nadunia na fotkach w galerii.
w kappahl sa jeszcze wyprzedaze, ubranka letnie od 6,90zl.
w auchan jest promocja na bodziaki, cala masa z dlugim i krotkim rekawem, rozne wzory i kolory po 3,99zl
w auchan jest promocja na bodziaki, cala masa z dlugim i krotkim rekawem, rozne wzory i kolory po 3,99zl
afi sliczna sukienka!
zaszlismy do endo i nic, zary i nexta nie ma tam gdzie bylismy, w mothercare znalezlismy cos godnego uwagi:
na zywo jest bardziej wyrazista. podoba mi sie bo to bombka a chcialam dla nas obu bombki
ale teraz na stronie znalazlam jeszcze jedna kiecke ktora mnie zachwycila, nie wiem czy jest u nas dostepna, moze bede sie usmiechac do wonki
do kazdej z nich widzi mi sie bialy bodziak i biale rajstopki i jakies bolerko.
Obie są super te skukieneczki ale mi osobiście bardziej podoba się ta pierwsza Jakoś bardziej mi na ślub pasuje, druga raczej na inne uroczystości Ale którą byś nie wybrała Lenka będzie pięknie wyglądać Pamiętaj tylko że w tym dniu żadna inna panna nie powinna Cię strojem przebić ;P
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
sliczna sukieneczka
ja tez szukałam dla mojej czegos skromnego no ale w mojej miescinie nic godnego uwagi nie było;(normalnie wszystkie sukienki to miniaturki sukien slubnych w dodatku z trenami...
dopiero moja siostra kupiła jej u siebie sliczna sukieneczke)
dziewczyny polećcie jakieś pajace, ja nie mam ani jednego, bo mi się nie podobały, ale widze, że nie da rady, na zimę młody do spania musi być ubrany po uszy, z zakrytymi stopami
ja pajace kupuję Cherockee lub F&F w TESCO z dobrej gatunkowo bawełny i w bardzo dobrej cenie. Wzory nie są wyszukane, ale dla mnie nie jest to aż tak istotne w przypadku pajacy
bali
sądzę, że za taką cenę wszystkiego można się spodziewać
a na znalezienie sukienki masz jeszcze czas. na pewno wyszukasz coś ekstra
na wprost zaje...iście że nie mam samochodu...
estragon
mamusia synusia:P
no właśnie muszę się w weekend wybrac do kppahl, bo jako stały klient mam 25% zniżki do 20.09
afi, natalia sukieneczki cudo
bali ja też w pajacach nie gustuje, ale parę kupiłam u minimundo, tutaj masz linka:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
podłączam się pod pytanie
afi, natalia sukieneczki cudo
bali ja też w pajacach nie gustuje, ale parę kupiłam u minimundo, tutaj masz linka:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyny a co powiecie o pampkach sleep & play?
podłączam się pod pytanie
reklama