reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
dziewczyny a co powiecie o pampkach sleep & play?

Ja osobiście ich nie używałam, ale moja przyjaciółka kupiła je dla swojego rocznego synka. Ogólnie są dużo cieńsze niż zwykłe pampersy i przez to mniej pojemne :p Tak czy inaczej przyjaciółka ich nie poleca, nawet wzięłam jednego na "spróbowanie" ale to rozmiar 4 także jeszcze Majce go nie zakładałam.

tak, sleep & play dobrych opinii raczej nie maja.
a wracajac jeszcze do sukienek to byloby super gdybysmy mogly miec z leniuszkiem takie same ale to sie raczej nie uda ;P

no wlasnie dlatego sie to nie uda bo nie bede sie bawic w szukanie krawcowej, wole kupic cos gotowego. ale pomysl mi sie podoba :) jak w zarze nic nie znajdziemy to pewnie kupimy ta szara w krate.

nataliak a Twoja sukienka będzie biała lub ecru - tradycyjna - z salonu, czy raczej będziesz szukać coś wieczorowego w innym kolorze?

dziewczyny ja polecam te pajace od minimundo - kolorowe - ja kupiłam ostatnio te:
NOWE śpioszki ŚPIOCHY nowy pajac pajacyk 74 cm (1199356900) - Aukcje internetowe Allegro

Na zdjeciu nie za bardzo wyglądają, z resztą poza dzieckiem też nie robią wrażenia. Dopiero jak wczoraj pierwszy raz ubrałam Jaśka w ten z wielkim kotem na brzuchu, to zobaczyłam jakie są kozackie :tak:. Kurde nie zrobiłam fotki, a pajac już w praniu, ale zrobię za drugim razem. Ten kot wygląda super - no i te super kolorki (nie spierają się ani nie farbują bo prałam już :tak:), choć początkowo wyglądają oczojebitnie. Do tej pory kupowałam raczej w stonowanych kolorach ubranka a dziś zamawiam jeszcze u minimundo jakieś bardzo kolorowe pajacyki, bo nawet Jasiek dostrzegał tego kota na brzuchu :tak:. No i kurde zimno się zrobiło a ja mam tylko 4 pajace dobre na Jaśka - za mało - musiałabym prać co chwila.

nie mają, co prawda, nap na całej długości, ale ja takich specjalnie szukałam, bo Jaś śpi na brzuszku i nie będę go kładła przecież na napach - u nas muszą być gładkie

Ostatnia edycja:
mi się jeszcze podaba ta:
CARTER'S Carters CZARNA SUKIENKA *NOWA Z METKA* 74 (1199795808) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie wiem jak sie zapatrujesz na czarny kolor...?

malz nie chce czarnego na slub dla niej ;P a ja nie chce aksamitu czy tez welwetu bo nie lubie ;)

nataliak a Twoja sukienka będzie biała lub ecru - tradycyjna - z salonu, czy raczej będziesz szukać coś wieczorowego w innym kolorze?

tradycyjna owszem chcialabym ale za duzo kasy wiec zadowole sie jakas zwykla, niekoniecznie wieczorowa. pisalam juz ze marzy mi sie jakas bombka, na pewno nie dluzsza niz do kolan. no i musi miec to 'cos'. mam plan zmiescic sie w 300zl, zobaczymy czy sie uda.

reklama
tradycyjna owszem chcialabym ale za duzo kasy wiec zadowole sie jakas zwykla, niekoniecznie wieczorowa. pisalam juz ze marzy mi sie jakas bombka, na pewno nie dluzsza niz do kolan. no i musi miec to 'cos'. mam plan zmiescic sie w 300zl, zobaczymy czy sie uda.

Nataliak tradycyjną można zawsze wypożyczyć choć nie każdy tak chce, ale to zawsze taniej niż kupować nową :) Ja akurat kupowałam ale nie była droga bo nie w salonie sukien ślubnych tylko w Centrum Mody Nadarzyn (pewnie wiesz o czym mówię) :) Zresztą jeśli niekoniecznie musi być markowa ta sukienka to polecam tam się przejechać mają naprawdę śliczne sukienki, mnóstwo modeli i ceny całkiem przystępne (od razu mówię nie jest to chińskie badziewie)

Ostatnia edycja:
Do góry