reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

estragon: z Twojego linka znalazłam cosik ślicznego... Norlie - liliowa sukienka Slub Jersey | coocoo - ekskluzywne ubrania dla dzieci i niemowląt | ekskluzywna moda dla dzieci i niemowląt | akcesoria dla dzieci | butik coocoo.pl | sklep internetowy
i jak zwykle cena.. ackolwiek jakbym miala ten mój weekendowy nastrój to wrzucilabym do koszyka.. jak i wiele innych rzeczy....

dziewczyny a te ubranka z carter's to rzeczywiście takie super jakościowo i po praniu sie z nimi nic nie dzieje??? bo cenowo niekiedy tez dosc wysoko...

reklama
Dziewczeta której bejbiak ma żyrafke????????? schodza Wam cetki z zyrafki ....mała mojej kuzyneczki tak ja eksploatuje , ze juz prawie biała....ale czy tak powinno byc......na ich stronie pisza ze farba nietoksyczna co sugerowało by zlizywalnośc cetek ale ....kkto wie... z naszej tez powoli cetki znikają nieco nieco

nasza sie nie sciera

co w tej żyrafie jest takiego niezwykłego??

dzieci ja uwielbiaja, chociaz na pierwszy rzut oka s[awia wrazenie taniej piszczalki z kiosku ;)

dziewczyny sobotnie moje zakupy:

pewnie ze sie nadaje na chrzciny. ja tez wole mniej strojne. Jagoda byla w bardzo eleganckiej i subtelnej sukience. szyla moja mama wedlug mojego projektu. zaraz wkleje zdjecie :)

P8300236.jpg

Załączniki

• P8300234.jpg
    P8300234.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 28
  • P8300233.jpg
    P8300233.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 36
afi sliczna sukienka!

zaszlismy do endo i nic, zary i nexta nie ma tam gdzie bylismy, w mothercare znalezlismy cos godnego uwagi:

51hsNgjXxcL._SX315_SY375_.jpg

na zywo jest bardziej wyrazista. podoba mi sie bo to bombka a chcialam dla nas obu bombki :)
ale teraz na stronie znalazlam jeszcze jedna kiecke ktora mnie zachwycila, nie wiem czy jest u nas dostepna, moze bede sie usmiechac do wonki ;)

61ArtX7NXpL._SX315_SY375_.jpg

do kazdej z nich widzi mi sie bialy bodziak i biale rajstopki i jakies bolerko.

reklama
dziewczyny a te ubranka z carter's to rzeczywiście takie super jakościowo i po praniu sie z nimi nic nie dzieje??? bo cenowo niekiedy tez dosc wysoko...[/QUOTE]

super naprawde.....ale uwaga na podróby....bo dostałam takiego dziwnego cartersa :/

Do góry