reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

w zarze sa takie bardzo proste a zarazem szalenie eleganckie. ale podobne klimaty mozna znalezc w endo, ciekawe jakie kiecki beda mieli na zime bo letnie byly swietne. mothercare i next to ostatecznosc bo ich ciuszki sa bardzo strojne a szukamy wlasnie czegos prostego.

reklama
dziewczyny pisałam wam na głównym, że mnie się zakupów chce.. no i przyszalałam.. ale ta sukienka mnie powaliła swoim urokiem i prostotą zarazem.. tak jak nataliak pisze.. w zarze są proste i eleganckie.. a chrzest czy ślub u nataliak to uroczystości i pomyślałam sobie, że fajnie by było ją do chrztu wykorzystać... a na co dzień też może w niej chodzić, bo jest z wełny (75%), więc body, rajtuchy i heja w gości.... ale w sumie jak patrzyłam na sukienki chrztowe, takie eleganckie, dobre jakościowo i nie jednorazowe to cena chyba nie wygórowana mojej.... kupilam na 74 rozmiar, bo tak szacuje że w jesieni, zimie będzie chyba kole tego oscylować...

my dostalismy wczoraj taka welniana kiecke ale do grudnia pewnie juz bedzie za mala.

5qrs3.jpg

no właśnie next czy mothercare to mają ładniejsze ubranka dla chłopców, a najfajniejsze oczywiście zara:p
a ostatnio zakochałam się w płaszczyku z zarze -dla mnie, of course:), ale cena 599 zł:/, więc mogę chodzic na razie i co najwyżej przymierzac go:D

natalia ładna ta sukieneczka, ale czy ta wełna nie jest "gryząca"?

nie, to jest chyba z akrylem (nie ma zadnej metki, nawet nie wiem jaki to rozmiar ;P) wiec jest dosc przyjemne w dotyku, lekkie i cienkie.

piękne.. ale jak sam tytuł stronki wskazuje.. jest to ekskluzywna odzież dla dzieci i niemowląt... cokolwiek by to miało nie znaczyć to zawsze przy słowie ekskluzywna.. jest i cena ekskluzywna....:)))

no właśnie next czy mothercare to mają ładniejsze ubranka dla chłopców, a najfajniejsze oczywiście zara:p
a ostatnio zakochałam się w płaszczyku z zarze -dla mnie, of course:), ale cena 599 zł:/, więc mogę chodzic na razie i co najwyżej przymierzac go:D

natalia ładna ta sukieneczka, ale czy ta wełna nie jest "gryząca"?

Tu się nie zgodzę, w mothercare mają prześliczne ubranka dla dziewczynek, wcale nie brzydsze od chłopięcych.

Natomiast ubranka w Zarze dla mnie nic specjalnego. Owszem jest dużo sukienek, naprawdę ślicznych ale reszta szału nie robi. Nie gorsze ubranka są w innych markowych sklepach a ceny napewno bardziej przystępne.

Ostatnia edycja:
reklama
Tu się nie zgodzę, w mothercare mają prześliczne ubranka dla dziewczynek, wcale nie brzydsze od chłopięcych.

Natomiast ubranka w Zarze dla mnie nic specjalnego. Owszem jest dużo sukienek, naprawdę ślicznych ale reszta to dla mnie nic specjalnego. Nie gorsze ubranka są w innych markowych sklepach a ceny napewno bardziej przystępne.
kwestia gustu:)

Do góry