reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Wiolan śliczne ubranka :tak:
Dziewczyny ja kupiłam ostatnio książkę "Szmatki z tęczowej szufladki" Szmatki z tczowej szufladki - Agata Ptorak - www.dobreksiazki.pl i jest rewelacyjna :tak::tak::tak: Dzisiaj Hanusi mówiłam jakiś wierszyk z niej i pokazywałam na oczko, nosek itd., a ona głośno się śmiała :-D:-D:-D:-D W ogóle to wydawnictwo ma super książki dla dzieci.
Na Allegro widziałam, że jest nawet tańsza ;-)

reklama
zgadzam się, śliczna suknia i akurat na chrzest:-) Pozostałe ubranka też ładne, zwłaszcza to z kwiatkami mi się podoba:-)

Mi się aparat ładuje, później wstawię zdjęcia jakie ubranko myśmy kupili Kubusiowi. Nawet w miarę się udało dostać, tylko że spodnie są o wiele większe niż reszta, chyba sobie rozmiary pomylili. Jutro pojedziemy czy można spodnie wymienić, jak nie będzie można to je zwężę i podwinę.
I wstawię zdjęcia nici bo Evelinka prosiła, będziecie widziały jakie kolory mam:)

no pewnie ze sie nadaje, śliczna :)
pytam, bo na chrzest mnie sie wydawalo, ze bardziej strojne.. ale mi sie taka bardzo spodobala.. wogole nie lubie strojnych.... i dlatego tak sobie wymyslilam z ta sukienką...

nataliak: sukienka jest z zary.. ale cena jej mnie bynajmniej powaliła na kolana.. moze kolo grudnia będzie tansza.. koszt to 119 PLN

pytam, bo na chrzest mnie sie wydawalo, ze bardziej strojne.. ale mi sie taka bardzo spodobala.. wogole nie lubie strojnych.... i dlatego tak sobie wymyslilam z ta sukienką...

nataliak: sukienka jest z zary.. ale cena jej mnie bynajmniej powaliła na kolana.. moze kolo grudnia będzie tansza.. koszt to 119 PLN

119zł?! Sukienka jest śliczna i taka skromna, bardzo mi się podoba ale 119zł? W życiu bym tyle nie dała...

wiolan ubranka śliczne:)

ja za ubranko do chrztu w mothercare zapłaciłam 75 zł, więc chyba tanio

do kąpieli mamy książeczkę z kaczuszkami:)

w tesco promocja na pampersy 3-186 sztuk za 92,50 zł:)

mniej wiecej na taki koszt sie szykujemy i zamierzamy uderzyc na zare, next, mothercare i endo ale to dopiero pod koniec listopada bo teraz ciezko stwierdzic jaki rozmiar bedzie dobry.

reklama
Do góry