reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
chodzi o to od ktorego miesiaca dziecko moze ewentualnie samo jesc z tej miseczki, na ile jest bezpieczna dla danego wieku i o jej wielkosc

Też mi się wydaje że nie chodzi o to od jakiego wieku może samo jeść z miseczki...jeszcze nie widziałam sześciomiesięcznego dziecka a tym bardziej trzymiesięcznego, jedzącego samodzielnie...

niee... chyba samo jeść to jeszcze nie... :/

owszem bo sa miseczki na ktorych jest np napisane ze sa od 12miesiaca albo i pozniej, w tym wypadku chodzi rowniez o samodzielne jedzenie.

właśnie się stałam posiadaczką tej chusty :-)
Chusta do noszenia dzieci, tkana splotem skośno-krzyżowym - Nadziewana Czekolada - Rozmiar L - LennyLamb.com
bo z elastyczną pora się pożegnać :-)

sliczna jest :) tylko czemu taki wielki rozmiar? beda Ci wisiec strasznie dlugie ogony.

Byłam dziś w "ciucholandzie" i żałuje że nie miałam więcejnkasy bo normalnie takie cudeńka tam były że zal było bez nich wyjśc...postaram się jechać w poniedziałek może jeszce będa:)

Mam pytanie czy kupowałście takie gryzaki w kształcie smoczka? Warto? bo u mie to aż 20 zł kosztuje jeden

aga - kolor cudny :)
ja nad swoja chusta mysle od kilku dni i nic nie wymyslilam...
a typy od sasa do lasa...
pożyczoną Amazonas trzeba bedzie oddac i chce cos co mi wygodnie poniesie mojego Pudzianka jak podrosnie

Witam :)
Mam ogromna prośbę, a mianowicie chce zakupić elektroniczną nianię...
Czy któras mogła by mi jakaś polecić, bo na allegro wiele typów i każdy niby naj naj:eek:

reklama
Do góry