reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

a ja zastanawiam się coraz bardziej co do tego kubeczka, dobry na spacery Lovi - - Butelka silikonowa 120ml + Łyżeczka, Lovi by Canpol 10/831 dziś słyszałam o nim w telewizji i polecają... hm ?

oglądałam też dziś program z zawitkowskim i krytykował materace kokos-pianka-gryka a ja włanie taki posiadam ;/ ;/

co do butelki z lyzeczka to fajny wynalazek ale ciezko tym zbierac to co nie trafi do buzi albo dziecko wypluje.
a zawitkowski dlaczego krytykowal te materace? dla mnie on wyrocznia nie jest bo krytykuje wiele rzeczy ktore inni polecaja, w zaleznosci od tego co akurat sie nowego na rynku pojawi. czasami mam wrazenie ze ktos mu za to placi...

reklama
a zawitkowski dlaczego krytykowal te materace? dla mnie on wyrocznia nie jest bo krytykuje wiele rzeczy ktore inni polecaja, w zaleznosci od tego co akurat sie nowego na rynku pojawi. czasami mam wrazenie ze ktos mu za to placi...

no to teraz mu płaci producent materaców lateksowych :D:D:D

tak wlasnie myslalam ze o lateksy chodzi... wczesniej profilowane wanienki staly sie be odkad na rynku pojawily sie drozsze skladane flexi bath..

a tak właściwie czym się różnią miseczki 3+ od 6+. rozumiem podział smoczków czy butelek do grup wiekowych ale miseczki? to już chyba tylko wymysły producentów.

Hehe zastanawiałam się właśnie nad tym samym :p Przecież dziecku można podawać jedzenie nawet z na przykład głębokiego talerza...

a tak właściwie czym się różnią miseczki 3+ od 6+. rozumiem podział smoczków czy butelek do grup wiekowych ale miseczki? to już chyba tylko wymysły producentów.

chodzi o to od ktorego miesiaca dziecko moze ewentualnie samo jesc z tej miseczki, na ile jest bezpieczna dla danego wieku i o jej wielkosc

reklama
nie zwróciłam uwagi na to, że te miseczki są z łyżeczkami.

a przy okazji ciągnąc dalej temat zakupów "jedzeniowych" zastanawiałyście się już nad krzesełkiem do karmienia? mamy dostać w prezencie i mam się już zacząć rozglądać ale wybór jest tak ogromny, że już sama nie wiem które wybrać. może coś polecicie

znalazłam takie i bardzo mi się podoba ale chyba nie będzie zbyt funkcjonalne : http://allegro.pl/item1172318457_krzeselka_boon_krzeselko_stolik_do_karmienia.html

Ostatnia edycja:
Do góry