reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

chcialam Wam polecic 2produkty:

1. pieluszki toujours z lidla - sa mniej miekkie niz pampersy ale bardziej miekkie niz wszystkie pozostale pieluchy, maja fajne zapiecie, elastyczne boczki i falbanki przy nogawkach, cenowo tansze niz pampersy w promocji, rozmiar 3 czyli 56sztuk kosztuje okolo 25zl.

a maja gumke z tylu?

2. chusteczki nawilzane auchan - takie ichniejsze za niecale 3zl paczka, sa mieciutkie i slicznie pachna, nie sa 'sluzowate' jak dada.

heheh dobre, ja tego nie zuwazylam i dla mnie dada sa nr 1 razem z gaga TESCO, ale tych z auchan tez sprobujemy

reklama
szukam na allegro tych gryzaczków na dziąsełka 1 i kurcze mało tego jest...a wy kupowałyście na allegro? doradzicie?

1. pieluszki toujours z lidla - sa mniej miekkie niz pampersy ale bardziej miekkie niz wszystkie pozostale pieluchy, maja fajne zapiecie, elastyczne boczki i falbanki przy nogawkach, cenowo tansze niz pampersy w promocji, rozmiar 3 czyli 56sztuk kosztuje okolo 25zl.

2. chusteczki nawilzane auchan - takie ichniejsze za niecale 3zl paczka, sa mieciutkie i slicznie pachna, nie sa 'sluzowate' jak dada.

Nataliak, mieliśmy już te chusteczki Auchan, mnie także przypadły do gustu, szczególnie ich zapach:sorry:

A pieluchy z Lidla także spróbujemy:tak:

mój M powiedział, że nie będzie dziecku żałował i kazał kupować pampersy... ciekawe, kiedy zmieni zdanie ;-)

pampersy new baby byly spoko, na premium care nas nie stac, active baby sa beznadziejne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a ja kupiłąm w kerfurze huggiesy 84 szt. za 35 coś z groszami, że wychodziło 41 groszy za sztukę - WCZORAJ

wg mnie Huggiesy są beznadziejne, też je kupiłam i już przy pierwszej pieluszce mała miał czerwone ciałko w miejscu gdzie się rzepy przykleja, poprostu są tam za sztywne!!!

po czym mąż wczoraj pojechał kupić pampersy 4 a że zbierało się na mega burze to złapał szybko 4 ale pampers activ gerl...
hehe a te nie mają wcale rzepów!!! ale mieliśmy ubaw cały wieczór;)

Do góry