reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

byliśmy w sklepie i Tomek dostał.. żabę :-)
oglądaliśmy na żywo małpkę i to autko, krowy nie mieli, więc zdecydowaliśmy sę na żabę Tomek od wrazeniem, ale najbardziej to mu się to wiadereczko podoba :-)

reklama
Krewetka fajnego likna wkleiłaś... właśnie ta pani sprzedała mi leżaczek, którego nie dostałam... ale na szczęście już mam postanowienie z policji i odzyskam kasę z allegro....

Asieek widze że kupiłaś ulubioną żyrafkę mojego Antosia... super się go łapie za nóżki, które szeleszczą....

Aga ja mam krowę i małpę - kiedyś podawałam Ci inki. Żabolec tez mi się podobał :tak:, ale to już by była rozpusta bo kupiłam wtedy na raz pawia, krowę i małpę. Z tych trzech króluje krowa bo ma tą gwiazdę szeryfa z melodyjką. Ta melodyjka jest delikatna - taki dźwięk jak w grających pocztówkach - ten sam mechanizm :tak:, ale na pewno nie jest to kołysanka jak piszą w opisie aukcji - to jest melodia piosenki "stary Donald fermę miał " :-D. No i krowa ma jednak bardziej widoczne dla dziecka barwy - wiele kontrastowych zestawień i ciapek :tak: Jak ktoś szuka zabawki na wózek albo do auta to polecam to krowisko ;-)

czy w poszukiwaniach zabawek nie natrafiłyście może na zabawkę która by miała nagrane chichotanie, śmiech albo dzwieki a'la rechot żaby czy kaczora donalda?
Prezes się zaśmiewa jak sama takie dzwieki wydaje ale juz mnie buzia od tego boli ;-)
Chrupcia my dostalismy żabke(widzialam takie w carrefourze;))taki ala pluszak i jak ja naciśniesz to ona rechota;) nie wiem czy o takie coś Ci chodziło czy o jakaś zawieszke? myślałam że Tymek się będzie tego bał a on właśnie się śmieje pełną gębą:-D
byliśmy w sklepie i Tomek dostał.. żabę :-)
oglądaliśmy na żywo małpkę i to autko, krowy nie mieli, więc zdecydowaliśmy sę na żabę Tomek od wrazeniem, ale najbardziej to mu się to wiadereczko podoba :-)
Czyli zakupy udane:-) a to autko fajne?

Awru, buty bombowe! Szkoda że męskie... ;P Mi dla małej brakuje właśnie butów...

łaaał !!! mają tez dla dziewczynek! i to całkiem fajne :)

Ostatnia edycja:
Fajne te Wasze zakupy,mi najbardziej spodobała się krowa:-D bo ma melodyjki.

Awru super te buciki,mały elegancik będzie z synka:-)

reklama
jejku, jakie swietne to krzeselko ;) a ma jakies szelki do przypiecia malego? |Ono jest specjalne dla dzieci?

Do dziewczyn które sprzedawaly ubranka na Allegro - lepiej sprzedaja sie ciuszki w zestawach czy pojedynczo? Bo chce troche ubranek sprzedac i wlasnie sie zastanawiam jak lepiej...

Do góry