reklama
Krewetka fajnego likna wkleiłaś... właśnie ta pani sprzedała mi leżaczek, którego nie dostałam... ale na szczęście już mam postanowienie z policji i odzyskam kasę z allegro....
Asieek widze że kupiłaś ulubioną żyrafkę mojego Antosia... super się go łapie za nóżki, które szeleszczą....
Asieek widze że kupiłaś ulubioną żyrafkę mojego Antosia... super się go łapie za nóżki, które szeleszczą....
lenkaa*
Fanka BB :)
Aga ja mam krowę i małpę - kiedyś podawałam Ci inki. Żabolec tez mi się podobał , ale to już by była rozpusta bo kupiłam wtedy na raz pawia, krowę i małpę. Z tych trzech króluje krowa bo ma tą gwiazdę szeryfa z melodyjką. Ta melodyjka jest delikatna - taki dźwięk jak w grających pocztówkach - ten sam mechanizm , ale na pewno nie jest to kołysanka jak piszą w opisie aukcji - to jest melodia piosenki "stary Donald fermę miał " . No i krowa ma jednak bardziej widoczne dla dziecka barwy - wiele kontrastowych zestawień i ciapek Jak ktoś szuka zabawki na wózek albo do auta to polecam to krowisko ;-)
Chrupcia my dostalismy żabke(widzialam takie w carrefourze)taki ala pluszak i jak ja naciśniesz to ona rechota nie wiem czy o takie coś Ci chodziło czy o jakaś zawieszke? myślałam że Tymek się będzie tego bał a on właśnie się śmieje pełną gębączy w poszukiwaniach zabawek nie natrafiłyście może na zabawkę która by miała nagrane chichotanie, śmiech albo dzwieki a'la rechot żaby czy kaczora donalda?
Prezes się zaśmiewa jak sama takie dzwieki wydaje ale juz mnie buzia od tego boli ;-)
Czyli zakupy udane:-) a to autko fajne?byliśmy w sklepie i Tomek dostał.. żabę :-)
oglądaliśmy na żywo małpkę i to autko, krowy nie mieli, więc zdecydowaliśmy sę na żabę Tomek od wrazeniem, ale najbardziej to mu się to wiadereczko podoba :-)
awru
przyszło moje zamawiane ubranko na chrzest Ubranko do chrztu firmy Krasnal 62 WA004 CHRZEST (1159417296) - Aukcje internetowe Allegro i do tego buciki Buty do chrztu firmy Krasnal 10cm D003 CHRZEST (1159417396) - Aukcje internetowe Allegro ale odruchowo podałam adres rodziców więc zobaczę je dopiero w sobotę :/
liczę na to, że będzie tak samo fajne jak na zdjęciach :-)
liczę na to, że będzie tak samo fajne jak na zdjęciach :-)
reklama
tysia123
jejku, jakie swietne to krzeselko a ma jakies szelki do przypiecia malego? |Ono jest specjalne dla dzieci?
Do dziewczyn które sprzedawaly ubranka na Allegro - lepiej sprzedaja sie ciuszki w zestawach czy pojedynczo? Bo chce troche ubranek sprzedac i wlasnie sie zastanawiam jak lepiej...
Do dziewczyn które sprzedawaly ubranka na Allegro - lepiej sprzedaja sie ciuszki w zestawach czy pojedynczo? Bo chce troche ubranek sprzedac i wlasnie sie zastanawiam jak lepiej...