reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
mnie się wydaje że 41 zł za jumbopack czyli np 3-82szt ale trzeba to sprawdzić w sklepie bo bez promocji kosztują w carreforze 52-55 zł więc raczej niemożliwe żeby 2 paczki kosztowały tyle

bylismy dzis w kerfurze i 40,98 to jest cena za jumbopack czyli w przypadku 3 82szt. ofoliowane po 2paczki owszem lezaly na spodzie palety ale to dlatego ze tak sa pakowane fabrycznie i jesli komus udalo sie tak je kupic to po prostu kasjer nie znajacy promocji sie rabnal ;) cala gora palety i regal byly wylozone tylko pojedynczymi paczkami. a to i tak jest niska cena za jumbopack.
kerfur ma tez promocje na huggiesy duopack: rozmiar 3 to 104szt za 45,88.
niestety nie zwrocilismy uwagi na to ze 3 huggies sa od 5kg a nie od 4kg jak pampers i sa przez to wieksze, dla leniuszka jeszcze za duze wiec beda czekaly na 'grubsze' czasy a na teraz dobre sa juz pampersy ;)
poza tym w teskaczu mozna kupic w fajnych cenach (-50%) pajacyki (3pak) i bodziaki (5pak) tesco i cherokee.

Tak,miałaś farta,że się ktoś pomylił :) My też w Carrefourze wczoraj kupilismy i za jedną paczkę daliśmy tyle.
Nataliak a pamiętasz po ile ten 3-pak pajacyków w tesco:confused:

Ja też skorzystałam z przecen w Tesco, 3 -paki pajacyków to chyba ze 3 kupiłam. Swoją drogą, są bardzo dobre jakościowo

reklama
Do góry