reklama
N
nataliak
Gość
bylismy dzis w kerfurze i 40,98 to jest cena za jumbopack czyli w przypadku 3 82szt. ofoliowane po 2paczki owszem lezaly na spodzie palety ale to dlatego ze tak sa pakowane fabrycznie i jesli komus udalo sie tak je kupic to po prostu kasjer nie znajacy promocji sie rabnal cala gora palety i regal byly wylozone tylko pojedynczymi paczkami. a to i tak jest niska cena za jumbopack.
kerfur ma tez promocje na huggiesy duopack: rozmiar 3 to 104szt za 45,88.
niestety nie zwrocilismy uwagi na to ze 3 huggies sa od 5kg a nie od 4kg jak pampers i sa przez to wieksze, dla leniuszka jeszcze za duze wiec beda czekaly na 'grubsze' czasy a na teraz dobre sa juz pampersy
poza tym w teskaczu mozna kupic w fajnych cenach (-50%) pajacyki (3pak) i bodziaki (5pak) tesco i cherokee.
kerfur ma tez promocje na huggiesy duopack: rozmiar 3 to 104szt za 45,88.
niestety nie zwrocilismy uwagi na to ze 3 huggies sa od 5kg a nie od 4kg jak pampers i sa przez to wieksze, dla leniuszka jeszcze za duze wiec beda czekaly na 'grubsze' czasy a na teraz dobre sa juz pampersy
poza tym w teskaczu mozna kupic w fajnych cenach (-50%) pajacyki (3pak) i bodziaki (5pak) tesco i cherokee.
aguska24mir
mama Pawełka :)
czyli miałam farta kupujac je jako komplet przepraszam was ze zle was poinformowałam ale mi sie tak udało kupic
evelinka
Fanka BB :)
Tak,miałaś farta,że się ktoś pomylił My też w Carrefourze wczoraj kupilismy i za jedną paczkę daliśmy tyle.
Nataliak a pamiętasz po ile ten 3-pak pajacyków w tesco
Nataliak a pamiętasz po ile ten 3-pak pajacyków w tesco
N
nataliak
Gość
3pak pajacykow: cale rozpinane 24,50zl a rozpinane tylko w kroku 17zl, 5pak bodziakow z krotkim rekawem 15zl.
dziewczyny nie moge się zdecydować, któą zawieszkę młodemu kupić':
INFANTINO - ZAWIESZKA ŻABKA (1168619194) - Aukcje internetowe Allegro
czy
INFANTINO KROWA DO ŁÓŻECZKA WÓZKA I SAMOCHODU (1161844970) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/item1164545084_infantino_zawieszka_auto.html
a może coś innego polecacie?
czy
INFANTINO KROWA DO ŁÓŻECZKA WÓZKA I SAMOCHODU (1161844970) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/item1164545084_infantino_zawieszka_auto.html
Ostatnia edycja:
tysia123
dziewczyny nie moge się zdecydować, któą zawieszkę młodemu kupić':
czy
moim zdaniem bardziej sie dziecku krowa będzie podobać a swoja drogą fajna jest ta krowa, taka "kozacka" ;
reklama
evelinka
Aga ja bym kupiła żabkę.Moje dziecię gustuje w żywych kolorach,pewnie by mu się spodobała.:-)