reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

ja mam 20 km do biedronki więc nie chce mi się targać małego, a małż akurat się wybiera w tamte okolice, tylko kurna od 3 godzin sie wybiera i wybrać sie nie moze!
aldonta żabe czy biedronke bierzesz?? :-)

reklama
Do dziewczyn które sprzedawaly ubranka na Allegro - lepiej sprzedaja sie ciuszki w zestawach czy pojedynczo? Bo chce troche ubranek sprzedac i wlasnie sie zastanawiam jak lepiej...

ja jeszcze nie wystawialam ale mam w planie i sporo kupowalam. pojedyncze sztuki trudniej sprzedac. mam zamiar porobic zestawy, np po kilka sztuk pajacykow, spiochow albo bodziakow albo po kilka sztuk roznego rodzaju ubranek pasujacych do siebie w jakis sposob.

kzałam kupić małżowi, te które według niego będzie ładniejsze :-)
zaraz zadzwonię spytać jakie wział :-)

edit:
małż mówi, że jeszcze krowa jest :-)
a wizął....
biedronkę :-) mówi, że Tomkowi będzie najbardziej pasowała :-)

kzałam kupić małżowi, te które według niego będzie ładniejsze :-)
zaraz zadzwonię spytać jakie wział :-)

edit:
małż mówi, że jeszcze krowa jest :-)
a wizął....
biedronkę :-) mówi, że Tomkowi będzie najbardziej pasowała :-)

mam biedronkę......tylko jedna z blokad nie działa ale szajs
pojedziemy wymienic albo oddac buuu zawsze cos

Fajne to krzesełko:-) ale już nie kupuję bo gdzie ja to będę trzymać.I tak coraz więcej tego wszystkiego się gromadzi.Mam dla Oli bujaczek i podoba się jej:-)

Fajne to krzesełko:-) ale już nie kupuję bo gdzie ja to będę trzymać.I tak coraz więcej tego wszystkiego się gromadzi.Mam dla Oli bujaczek i podoba się jej:-)

no to krzesełko to dla starszego dzieciaczka.....więc poczeka chyba za biedronek nie bedzie
ale powiem Wam.......własnie dostałam bujaczek fisher price....kupiłam używke za 150 z przesyłką ...o taki...
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK POZYTYWKA 3w1 L0539 (1163942148) - Aukcje internetowe Allegro
i co firma to firma......tyle ze brudny, pan go nie wyprał!!!!! ale jakośc super..................sama nie umiałabym sprzedac brudnego....no a ja mam zawsze pecha jalk cos kupuje....nie pomyslałam zeby sprawdzic biedronki wrrr

reklama
Do góry