reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Też mam 2 komplety i lubię te koszyczki ale powiem Wam że kupowałam w sporym odstępie czasu i teraz są gorsze jakościowo

hehe mamy te same.....ale fakt jakośc gubią.... ja do nich uszylam sobie wyściółkę z materiału kupionego w ikea z którego robiłam też przybornik na pampersy w kolorach pościeli.... wszedzie mamy zwierzaki -mazaki :)

Ej zboczuchy ladnie to tak od rana o meskich tyleczkach;-)
Litosci pls bo ja mam celibat ogloszony przez malza do maja.ponoc mu obiecalam,ze mala urodzi sie w maju jak tatus i zero sexu do maja:-:)-(
A ja juz dzisiaj jakies dziwne sny mialam z moim ex w roli glownej:zawstydzona/y:
jak tak dalej pojdzie to gdzies na lewizne wyskocze;-)

hahaha:rofl2::rofl2: Wariatki !

A ja wczoraj zakupiłam małemu spodenki i skarpeteczki:-) a sobie koszule do karmienia:eek: zaraz zrobię foto i powiecie mi czy są mało męskie te gaciochy... Stałam 10min i zastanawiałam sie czy kupić czy nie;)

Ja byłam wczoraj p pampersy kupilam 1 i 2 i tak w domu sie zachwyciłam......jakie one maleńkieeee......ostatnio miałam do czynienia z pamoersami mojej babci....wielkie i grube, a te takie PIĘKNEEEE :) CHYBA MISIOWI POZAKŁADAM :p HIHI

reklama
Aldonta ja tez sie zachwycałam pampersami,takie slodkie,malutkie.Moja Majka też byla zachwycona.Ona wogóle jak zobaczyła buteleczkę dla małego to powiedziała żebym jej soczku nalała i ona będzie pić z tej butelki :-D,to się jej zapytałam czy może pampersa jej tez załozyć,to już nie była taka chętna :-D.

Elwiwas pokarz fotkę tych spodenek.

Do góry