reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
jesli chodzi o pudelka i koszyki z ikei to ja kiedys kupilam taki komplet: IKEA | Pudełka i kosze | Kosze | PILATORP | Kosz, 4 szt. - fajna cena i koszyczki sie sprawdzaja do wielu rzeczy. teraz zamierzam dokupic jeszcze jeden komplet na dzieciece drobiazgi.

Nataliak mam takie 3 komplety i jestem baaaardzo zadowolona :-)
Też mam 2 komplety i lubię te koszyczki ale powiem Wam że kupowałam w sporym odstępie czasu i teraz są gorsze jakościowo

Ja niedawno kupiłam takie koszyki na rzeczy dla dziecka, tyle że nie po takiej cenie jak w linku. Jak kupowałam była promocja i jeden kosztował 10 zł także wzięłam 4 szt. :)
Kosz ADELINE 42x27x23 cm wyściełany w JYSK.

bardzo ładne:)
Ja też o czymś podobnym myślałam, tylko większym, pod łóżeczko na duperele (nie mamy szuflady) :) Bo na drobiazgi podręczne koło łóżeczka mąż zrobił mi ładną skrzyneczkę:)

Padam na mordeczkę, no może nie do końca, ale kręgosłup prze doopę mi wychodzi.
Od rana w biegu, młody - szkoła, potem kierunek Polanica Szpital, z powrotem do domu.... mała kawa i chwila na BB, potem młody ze szkoły, zakupy...
W domu szybki obiad i bach kurier. Paczki kurde sztuk 2....
Pierwsza pościele z baldachimami i innymi pierdołami, pościele do wózka itp.
Druga paczka - pudło jak od TV gdzie był materac, foczka do kąpieli i przewijak na łóżeczko.
Sprawdziłam tylko ilość czy wszystko gra i wrzuciłam wszystko do jednego wielkiego kartonu. Dziś u mnie zabić się można - wielkie przemeblowanie. Jutro wstawiamy młodej łóżeczko, wrzucam pościele do pralki i odpoczywam...

Co śmieszniejsze, modliłam się żeby nie przyszła jeszcze jedna paczka, na którą czekam bo bym się chyba plastikowym nożykiem pocięła. Yhhh tam wanienka i kupę dupereli.
Haaa a dziś to sobie stałam w progu i patrzyłam na tyłek mojego nieślubnego jak to jechał z koksem szmatensją podłogę :-D:-D:-D
Kurde aż miło było popatrzeć, no :rofl2::-D:rofl2:

reklama
Do góry