Dopiero nadrobiłam ten wątek bo wczoraj tu nie zaglądałam,ufff sporo tego było i bardzo gorąco hi,hi
Nikita84 co do rozmiarów ubranek to naprawdę roznie bywa,mós synek jak się urodzil miał 56 cm i tych ubranek naprawdę mało używałam.Jak teraz wyciągalam je z pudełek to sporo było jeszcze z metkami
Martina ja jeszcze nie kupiłam karuzeli,poczekam może ktoś podaruje małemu,a jeśli nie to zdecyduję się na tę co
Estragon.Może nie ma bardzo intensywnych kolorków ale mnie się bardzo podoba.
Nataliak fajny gadżet ta branzoletka,czego to nie wymyślą
Julinex bardzo mądrze z tą skarbonką,ja też tak uważam.Tylko u mnie rożnie z tym bywa bo mój M zazwyczaj kupuje małemu to co on chce(oczywiście w granicach rozsądku) i bardzo mnie to wkurza.A za chwilę i tak zabawka idzie w kąt
Wonka świetne ubranka,a najbardziej mi się spodobało to na wyjście ze szpitala.Jejku zazdroszcze wam tych różowych ciuszków
Tiger praktyczne te pudełka,ja sobie kupiłam wcześniej w ikei koszyczki wiklinowe.Takich nie wyczaiłam.
Kurcze a wczoraj byłam w łodzi to mogłam podjechać do ikei,ale raczej nie dalabym rady pochodzić bo przecież sporo tego
Pochwale się za to że wczoraj zakupilam sobie nowe staniczki,ale nie takie do karmienia bo mnie się nie podobają tzn na razie nie kupilam ale przytaszczyłam do domciu i będę wybierala.Znajoma ma sklep-hurtownie i mam ich chyba z 15..teraz tylko zostalo mierzenie ale jakoś mi się nie chce
bo tyle tego