reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

aga- my akurat mieliśmy wózek z wystawy więc był przewietrzony siłą rzeczy ale hamulec nie funkcjonował dobrze więc "podwozie" oddaliśmy na gwarancje i od razu dostaliśmy nowiutkie, zapakowane i nieruszane więc jak wypakowaliśmy to masakra.. ale to pewnie też zależy od kółek. My mamy duże pompowane.

Luthien - to jak będziesz w okolicach to myślę, że warto tam zajrzeć. Dla córci pewnie też byś coś znalazła. A jeśłi można wiedzieć to jakich okolic jestes dokładnie ?

reklama
Elwiwas ja jestem z Bieżanowa Nowego,więc prawie na końcu Krakowa mieszkam.Parę razy byłam na tym placu i pamiętam że dużo fajnych żeczy mozna tam kupic.Tylko że teraz to autobusami mi się nie chce tak daleko jeździć :zawstydzona/y:.

no to faktycznie kawał drogi... A mówiłam o teranovej, że tam warto wstapić;) Pomyślałam, że mogła bym Ci zakupić taka koszulke, bo ja tam jestem czesto (na komorowskiego robie badania) a potem gdzieś podrzucić ale my najdalej to na kapelanke do tesco i skawina...

Dzięki za dobre chęci,ale spoko jak będzie trzeba to męża namówię żeby ze mną pojechał ;-).Mam jeszcze trochę czasu.A koszulki mam dwie więc jakby co to na poczatek mi wystarczą.

luthien -ależ prosze ;) ja mam jedną i nie mam zamiaru więcej kupować bo ta cen mnie przeraża!

aga- w ikey tez ja ogladałam, chciałam kupić ale kupuliśmy wkoncu w komplecie z pościela

Mi ta z ikei nie pasuje bo ona jest chyba jedynie montowana do sufitu a u mnie to odpada. Ja zamawiałam na allegro moskitierę fakt że drożej ale jaka piękna :p

Aga ja myślę że kociambry sforsują taka moskitierę raz dwa to sprytne zwierzaki :) ale ponieważ koszt nie duży to spróbuj :D
Ja wczoraj zrobiłam prawie wszystkie zakupy ufff... brakuje tylko pościeli ale to detal :) 3 siaty wytachał mój M. z BabyOno ja mega zadowolona :D...nasz portfel znacznie mniej hihi

reklama
HMMM albo będą się bały... muszę spróbować, poza tym, ochrona przed komarami i innymi insektami w lato :-)
pokazę małżowi jak wróci z prracy, zobaczymy, co on na to :-)

Do góry