reklama
lenkaa*
Fanka BB :)
MAMO-TATO PRZEWIJAK NA KOMODE WE WZORACH POSCIELI (1001395416) - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyny co sądzicie o takim przewijaku warto go kupic???
ładny ale musiałabyś ze dwa kupić na zmianę - bo jak mała siknie niekontrolowanie przy przewijaniu albo ubrudzi się kosmetykiem to pójdzie do prania cały element a nie np. tylko pokrowiec i trzeba by mieć coś do przewijania na czas prania
katagorka20
dzieki za pomoc dziewczyny... pościel wlasnie chce od nich zamowic lososiowa z serduszkami ale wlasnie chyba ten przewijak sobie podaruje
własnie dorwałam butki za 10 zł....nie wiem czy tanio bo nie zwracałam w sklepach uwagi na buciczki
ale niech sobie Maleńka ma
śliczniaste przeurocze
MAMO-TATO PRZEWIJAK NA KOMODE WE WZORACH POSCIELI (1001395416) - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyny co sądzicie o takim przewijaku warto go kupic???
ładny ale musiałabyś ze dwa kupić na zmianę - bo jak mała siknie niekontrolowanie przy przewijaniu albo ubrudzi się kosmetykiem to pójdzie do prania cały element a nie np. tylko pokrowiec i trzeba by mieć coś do przewijania na czas prania
ja bym sobie darowała, bo czasem jak sie otworzy zawartość pieluszki to ona pocieknie i przesiąknie i pieluszke i pokrowiec na przewijaku...
potem odrazu musisz cały przewijak wrzucic do pralki, a taki "plasticzany" to pokrowiec czy pieluszke wyrzucisz do prania, a pokrowiec poprostu umyjesz...
Ładne ale troche niepraktyczne
aldonta
własnie wróciłam do domku, byłam w sklepie w sprawie wózka i tak sobie poogladałam...............staniki-karmniki z canpola!!!!! nie te zwykłe bawełniaki które zawsze widziałam..........ale na fiszbinach z koroneczka....hmmm.....ładne po 59 zł.......takie delikatne.......miło jestem zaskoczona
Wonka super ciuszki
Aldonta śliczne buciki
Tiger, Aga fajne pudełeczko
Widzę, że wczoraj gorąco tu było... Żeby się nie rozpisywać i nie wracać do tematu zacytuję Estragon
Aldonta śliczne buciki
Tiger, Aga fajne pudełeczko
Widzę, że wczoraj gorąco tu było... Żeby się nie rozpisywać i nie wracać do tematu zacytuję Estragon
Konkludując- każdy kupuje to, na co go stac i na co ma ochotę, więc nie ma sensu kogokolwiek krytykowac.
Asieek, dokładnie
A Wampi chciała dać dobrą radę a została odebrana że krytykuje, stąd dyskusja. Zdarza się:-)
No to teraz robimy zakupy, koooomu bucikiiii?
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/szydelkowe-buciki-39266/
A Wampi chciała dać dobrą radę a została odebrana że krytykuje, stąd dyskusja. Zdarza się:-)
nikita a za ile je chcesz oddać w dobre ręce?Asieek, dokładnie
reklama