reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Mamusia a nie sprawdzałaś na allegro bo tam wszystko można dostać i sprawdzić,ja kupiłam ostatnio adaptery do fotelika x-landera takiego z 2006 roku.
Estragon ja mam dla małego tylko body i pajacyka wiec ten kombinezon będzie na wierzch i do tego czapeczka.

Ostatnia edycja:
reklama
no to ja już zgłupłam:p
wy chcecie ubierac na wyjście w takie kombinezoniki??? Ja kupiłam taki grubszy jak Mamusia14, ale nawet nie odrywałam od niego metek, bo stwierdziałam, że nawet jak będzie taka pogoda jak dziś (około 15 st), to będzie za ciepło na kombinezon.
Na wyjście dla małego mam:
-kaftanik
-body
-pajacyk
-welurkowy dresik (gora, dół)
- kocyk taki podwójny

ja na wyjście mam kombinezonik, ale taki cieńszy, polarkowy

no to ja już zgłupłam:p
wy chcecie ubierac na wyjście w takie kombinezoniki??? Ja kupiłam taki grubszy jak Mamusia14, ale nawet nie odrywałam od niego metek, bo stwierdziałam, że nawet jak będzie taka pogoda jak dziś (około 15 st), to będzie za ciepło na kombinezon.
Na wyjście dla małego mam:
-kaftanik
-body
-pajacyk
-welurkowy dresik (gora, dół)
- kocyk taki podwójny
mieszkam w irlandii pogoda od Polski sie rozni o 360 stopni:)
kombinezon kupiony na wszelki wypadek wprawdzie jeszcze kombinezon do mnie nie dotarl czekam :)
welurkowego dresiku nie mam zato mam kaplecik welurowy.Tylko ze jak z jednej strony zawieje to glowe urywa i stwierdzilam, zesie przyda :)

Mamusia a nie sprawdzałas na allegro bo tam wszytsko można dostać i sprawdzić,ja kupiłam ostatnio adaptery do fotelika x-landera takiego z 2006 roku
tak sprawdzalam na allegro nie ma nic.
Smieszne bo pojechalsismy z mezem na zakupy w sobote do sklepy mothercare tam gdzie zakupilismy wozek , prosze ekspedietke o poazanie mi gondoli do wozka ( wprawdze nie podoba mi sie gondola z maxi -cosi) wole quinny albo beby confort. Ale mimo to prosze ekspedietke o pokazanie mi gondoli maci cosi gondoila.jpg podkreslam gondoli za to ona mi przynosi to wklad.jpg poprostu smiech. Kluce z nia ze to nie jest gondola, kobitka mi wpiera , ze nie mam racji... i jak tu kupic cos dobrego :)

mieszkam w irlandii pogoda od Polski sie rozni o 360 stopni:)
kombinezon kupiony na wszelki wypadek wprawdzie jeszcze kombinezon do mnie nie dotarl czekam :)
welurkowego dresiku nie mam zato mam kaplecik welurowy.Tylko ze jak z jednej strony zawieje to glowe urywa i stwierdzilam, zesie przyda :)
tak sprawdzalam na allegro nie ma nic.
Smieszne bo pojechalsismy z mezem na zakupy w sobote do sklepy mothercare tam gdzie zakupilismy wozek , prosze ekspedietke o poazanie mi gondoli do wozka ( wprawdze nie podoba mi sie gondola z maxi -cosi) wole quinny albo beby confort. Ale mimo to prosze ekspedietke o pokazanie mi gondoli maci cosi Zobacz załącznik 234992 podkreslam gondoli za to ona mi przynosi to Zobacz załącznik 234993 poprostu smiech. Kluce z nia ze to nie jest gondola, kobitka mi wpiera , ze nie mam racji... i jak tu kupic cos dobrego :)

nieźle trafiłaś na obeznaną babeczkę he he ha ha... a wydaje mi się że do stelaża Maxi Cosi będzie pasowała tylko gondolka maxi Cosi.. ale fakt jak patrze na allegro, to ta miekka torba sie też gondolą nazywa...
a tu masz sprzedawcę, co sprzedaje twarde gondolki w różnych kolorkach...
PRAM BODY __MURA_ _MAXI-COSI_ _BEBE-CONFORT_ (989240522) - Aukcje internetowe Allegro
ja ten wózeczek też intensywnie swojego czasu oglądałam... ale mnie wyniki z testów z niego wyleczyły... ale wózek jest fajny... sam w sobie...

Ja na wyjście mam taki polarkowy pajac choć nie wiem czy i tak nie skończy się wyjściem dziecka w body, zwykłym bawełnianym pajacu i okryte kocykiem. Wiadomo, zależy jaka będzie pogoda, tym bardziej że ja mam termin pod koniec maja a nie na początku kiedy faktycznie może jeszcze być chłodniej.

Ja mam na wyście zestaw podobny do estragon - tylko nie wiem czy wszystko założę małemu naraz. Zależy od pogody. Kombinezonu nie kupowałam na jedno przejście bo szkoda mi kasy - z resztą termin mam ok 20 maja to już i upałów można się spodziewać, a jak będzie chłodniej to czapeczka i bluza - mam taką na 62 rozmiar to nałożona na te warstwy ubranek powinna byś w sam raz. No i kocyk ciepły. Ostatecznie to tylko wyjście z budynku i wejście do auta i przejście z auta do domu.

reklama
ja mam przygotowane na wyjscie ze szpitala body + pajacyk (czyli taki zestaw jak i do szpitala) oraz kombinezon z misia i w razie czego kocyk.

nasz wozek ma gondolke ktora ma sztywne tylko dno i gore wokol a reszta jest miekka i ma specjalny mechanizm ktory pozwala ja zlozyc zupelnie na plasko. mysle ze to calkiem fajne rozwiazanie ze wzgledu na mniejsza wage i ulatwiony transport. po zlozeniu wyglada mniej wiecej jak na zalaczonym zdjeciu.

Załączniki

• skladanagondola.jpg
    skladanagondola.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 35
Do góry