Ja kombinezoniku nie mam zadnego, a na wyjście zamierzałam naszykować mężowi body(ewentualnie spioszki do tego) i pajacyk taki welurkowy mam i tylko czapeczka i kocyk, zaleznie od pogody cienszy lub grubszy. Kurcze może to jednak za mało
reklama
N
nataliak
Gość
generalnie poza upalami dziecko powinno miec na sobie o jedna warstwe wiecej niz my wiec pomyslcie sobie jak bedziecie ubrane przy kilkunastu stopniach i dodajcie do tego cos jeszcze
Tak wiem ze ta pasuje ale mi sie nie podoba ona zbytnio.nieźle trafiłaś na obeznaną babeczkę he he ha ha... a wydaje mi się że do stelaża Maxi Cosi będzie pasowała tylko gondolka maxi Cosi.. ale fakt jak patrze na allegro, to ta miekka torba sie też gondolą nazywa...
a tu masz sprzedawcę, co sprzedaje twarde gondolki w różnych kolorkach...
PRAM BODY __MURA_ _MAXI-COSI_ _BEBE-CONFORT_ (989240522) - Aukcje internetowe Allegro
ja ten wózeczek też intensywnie swojego czasu oglądałam... ale mnie wyniki z testów z niego wyleczyły... ale wózek jest fajny... sam w sobie...
Tylko jesli jaide do sklepu z samym stelazem i ogladam gondole z quinny i z conforta a ona mi przynosi wklad do maci- cosi to mnie to poprostu rozwala..
Wonka uk
Fanka BB :)
Ja mam mure i opinie jestem bardzo zadowolona z wyboru.
Uwazam ze to jeden z lepszych wozkow na rynku.
Mamusia14 ta miekka to tez jest gondolka do zamontowania na spacerowce.
Do stelazu maxi-cosi pasuje tylko ta miekka lub twarda ktora pokazalas.
Wiem tylko jesli ja ide z samym stelazem i prosze o gondole gdzie w mothercare jedno sie nazywa carrycots a inacze to miekie badziewieJa mam mure i opinie jestem bardzo zadowolona z wyboru.
Wonka uk
Fanka BB :)
Mamusia14 szczeze powiem nie bardzo rozumie o co ci chodzi?
carrycot to wlasnie gondola,miekka lub twarda.
wlasnie te dwie ,ktore pokazalas to jedyne pasujace do maxi-cosi mura.innej opcji nie ma.
O jakie adaptory ci chodzi?jakim cudem masz stelaz bez adaptorow.tu nie ma jakiegos specjalnego osobnego do fotelika samochodowego.na stelazu jest adaptor ,ktory pasuje do wszystkich funkci,zmienia sie tylko jego polozenie.
jesli chcesz to moge ci zrobic zdjecie,to bedzisz miala jasnosc, bo ja czasem mam problem ze zrozumieniem samej siebie
wlasnie te dwie ,ktore pokazalas to jedyne pasujace do maxi-cosi mura.innej opcji nie ma.
O jakie adaptory ci chodzi?jakim cudem masz stelaz bez adaptorow.tu nie ma jakiegos specjalnego osobnego do fotelika samochodowego.na stelazu jest adaptor ,ktory pasuje do wszystkich funkci,zmienia sie tylko jego polozenie.
jesli chcesz to moge ci zrobic zdjecie,to bedzisz miala jasnosc, bo ja czasem mam problem ze zrozumieniem samej siebie
reklama
Mamusia14 szczeze powiem nie bardzo rozumie o co ci chodzi?
Chodzi mi o to , ze kupilam wozek rok temu kupowalam sama skacerowke i nie dostalam adapterow ja sie okzalao, ktore powinnam dostac jak i rowniesz nie dostalam papki ktora tez powinna byc. Wiem ze mieka gondole sie zaklada na spacerowk tylko, ze ja kobitce mowilam,ze nie chce miekiej i pokazalam jej w katalogu co ja chce a ona i tak przynosi mi miekie badziewie a to miekie u nas widnieje nie jako carrycot tylko jako nosidlo mam je w starym katalogu. Zreszta nie wane a do wozka mury nie tylko pasuje ta gondola maxi cosi jest tez quinyy ktora pasuje i conforta.
fotka adapterow mile widziana nie wiem czy je gdziekolwiek dostane.