reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Chodzi Ci o coś takiego?
2101 OCHRANIACZ HIGIENICZNY 135 NA MATERAC 120X60 (966436905) - Aukcje internetowe Allegro

Ja też się nad tym zastanawiałam, ale wymyśliłam, że może wystarczy położyć pod prześcieradło zwyczajny podkład do przewijania.

o to mi chodziło :-) dzięki
Alis myślałam o tym małym, ale czy on się nie będzie pod moją pupą przesuwał?? bo do łóżeczka małego kupię ten na cały materac i myślę o czymś na moje łóżko..

Ostatnia edycja:
reklama
uff a już myślałam, że to moje widzimisie z tym stanikiem ale logiczne wydaje się, że skoro ramiączko się odpina to się do karmienia nada.. no i zawsze to samopoczucie lepsze..

bali ty masz bordową walizkę a ja srebrną skrzynkę.. ostatnio mąż pytał czy zabieram ją ze sobą :-D

Awru to jeszcze zależy od stanika, jak można odsunąc miseczkę, żeby nie przeszkadzała podczas karmienia... i nie właziła dzidzi na buzie..

ja też sie zastanawiam co tu zrobić, zeby te staniki wygladały - jakos tak kobieco :)

o to mi chodziło :-) dzięki
Alis myślałam o tym małym, ale czy on się nie będzie pod moją pupą przesuwał?? bo do łóżeczka małego kupię ten na cały materac i myślę o czymś na moje łóżko..

Koleżanka używała takich i nic się jej nie przesuwało, ale są też większe rozmiary także coś się dopasuje napewno. Poza tym nie sądzę abyśmy jakoś długo tych podkładów znowu używały także nie ma co majątku wydawać a te względnie tanie są. Do łóżeczka dla dziecka też kupuję taki na cały materacyk, ale dla mnie to wystarczy mi taki pod sam tyłek :) Zresztą na allegro i w sklepach jest tyle rodzai tych wszystkich podkładów że napewno coś znajdziesz odpowiedniego dla siebie :)

Awru to jeszcze zależy od stanika, jak można odsunąc miseczkę, żeby nie przeszkadzała podczas karmienia... i nie właziła dzidzi na buzie..

ja też sie zastanawiam co tu zrobić, zeby te staniki wygladały - jakos tak kobieco :)

Ja pokupię jakieś tanie normalne i koronki na szydełku z cieniutkich nici porobię i sobie przyszyję hihi:-)

Co do ochraniaczy na łóżeczko to na szczęście nie mam tego problemu,bo mamy łóżeczko takie ala turystyczne i materacyk jest nieprzemakalny. A z tym stanikami to masakra jakaś. Wszystkie takie paskudne w sklepach,jedynie na allegro widziałam jakieś ładniejsze ale jeszcze nigdy bielizny przez internet nie zamawiałam więc się boje czy będzie pasować.

co do karmników, to ja kupiłam tylko jeden taki prawdziwy - miekki, bawełniany z odpinanymi miseczkami (bardziej z mysla o szpitalu, czy zakładaniu go na noc jesli pokarm bardzo będzie wypływał), a pozostałe kupiłam po prostu odpinane z przodu - wydaje mi sie, że dobrze będa się sprawdzac, nawet juz próbowałam :p założyłam taki stanik i koszulke rozpinana z przodu na guziki i rewelacja - w kilka sekund cycuch był gotowy do karmienia dzidzi :)

a co innych zakupów, to wpadłam dzisiaj do H&M po getry. Mojego M. zostawiłam w samochodzie, bo stwierdziłam ,ze tylko chwycę getry, nawet nie będe mierzyć, do kasy i po zakupach... ale... :p przy wejściu stały cudowne czarne kardigany po 3 dyszki i nie mogłam sie oprzeć :p a kawałek dalej bawełniane sukienki - wprost idealne na zaokrąglony brzuszek... :p i tym sposobem spędziłam w sklepie prawie pół godziny - M. nie był zadowolony... ale nie przyznałam sie, że to przez te dodatkowe zakupy, tylko ściemniałam, że getrów nie mogłam znaleźć, a w domciu, jak już sie wyciszył i trochę go rozmiękczyłam :p przyznałam się i nawet pokaz mody był, a M. sie śmiał ze mnie i wcale sie nie gniewał - kochany jest :)

Ostatnia edycja:
reklama
Afiliacja no właśnie one są bardzo wygodne te do karmienia,pewnie jeden taki zwykły tez kupię.Przy Majce to pamiętam że po domu łaziłam w takich a na spacer zwykły ubierałam bo dziwnie się w takim czułam ;-).Szkoda tylko że ładniejszych takich nie szyją.

Do góry