reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

a gdzie kupiłaś lovele w tak dobrej cenie?? ja czekam własnie na promocje na ten proszek, bo w sklepach sa ale np za 3,6kg trzeba zaplacic 36zł a za 1,8 kg polowe czyli 18zł.

Kupiłam w E.Leclerc ale to już ponad miesiąc czy nawet dłużej temu bo właśnie promocja była, natomiast ostatnio jak byłam w Makro to widziałam właśnie 5 kg Loveli za 36 albo 38 zł (już dokładnie nie pamiętam) także też niedrogo :)

Ostatnia edycja:
reklama
uff a już myślałam, że to moje widzimisie z tym stanikiem ale logiczne wydaje się, że skoro ramiączko się odpina to się do karmienia nada.. no i zawsze to samopoczucie lepsze..

bali ty masz bordową walizkę a ja srebrną skrzynkę.. ostatnio mąż pytał czy zabieram ją ze sobą :-D

Katagorka ostatnio byłam u koleżanki, która miała tą pościel z serduszkiem i była bardzo niezadowolona z ochraniacza na łóżeczko. W rzeczywistości jest cienki i taki "sflaczały"- cały czas opada, anie przylega sztywno do łóżeczka. Natomiast jeśli chodzi o wzór, to na pewno podoba mi się ta pościel:).
Wampi ja do kolorów mam Dzidziusia i zapach jest przecudowny, wypłukuje się dobrze. Jeśli chodzi o dopieranie plam, to nie pomogę ci, bo nie mam jeszcze poplamionych ubranek:)). Do białych mam Lovelę, ale dla mnie jest bezzapachowa absolutnie, a po wypraniu białych body i powąchaniu ich (nowe- prałam w 40 st) nadal czułam zapach nowości. Dodam, że nie były to jakieś byle jakie bodziaki tylko z Next'a, więc raczej nie mogły byc nafaszerowane chemią. Teraz na 100% do białych kupię też Dzidziusia. Jednak zapach do mnie zdecydowanie przemawia. Nasze rzeczy też w nim piorę- pościel, ubrania, szczególnie domowe, ktore będą miały stycznośc z maleństwem.

jak się nazywa fachowo taka podkładka na materacyk? coś jak Nataliak z motherhood kupiła, ale ja chce jakąś zwykłą.
potrzebuję na łóżeczko 120x60 i na kołyskę 80x40 i myślę czy na nasze łóżko też nie kupić, bo się boję, czy ze mnie nie będzie się lało i szkoda łóżo zapaprać.
może ma ktoś namiary na coś takiego?

Podoba mi sie pomysl z normalnymi stanikami,bo te do karmienia to jakies takie dla mojej mamy.
Boje sie jedynie,czy takie ramiaczko w normalnym staniku nie bedzie mi uciekac:confused:

jak się nazywa fachowo taka podkładka na materacyk? coś jak Nataliak z motherhood kupiła, ale ja chce jakąś zwykłą.
potrzebuję na łóżeczko 120x60 i na kołyskę 80x40 i myślę czy na nasze łóżko też nie kupić, bo się boję, czy ze mnie nie będzie się lało i szkoda łóżo zapaprać.

Chodzi Ci o coś takiego?
2101 OCHRANIACZ HIGIENICZNY 135 NA MATERAC 120X60 (966436905) - Aukcje internetowe Allegro

Ja też się nad tym zastanawiałam, ale wymyśliłam, że może wystarczy położyć pod prześcieradło zwyczajny podkład do przewijania.

Ja do szpitala i potem do domu (na nasze łóżko) kupuję takie podkłady Podkład Higieniczny do przewijania 40x60 cm 1szt (968920997) - Aukcje internetowe Allegro, natomiast dla dziecka kupię coś w stylu jak Nataliak pokazywała.

reklama
Do góry