reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Hehe, tu trzeba ostrożnie o facecie Bali pisać, bo skoro przekonaNY to pewno czyta co wypisujemy:-):-D:-D:-D

spoko i luzik Nikita, mój jest tak zabiegany i przestraszony, że urodzę przed 20 kwietnia (wtedy koniec remontu i możemy się wprowadzać), że nie ma czasu obiadu zjeść, a co dopiero śmigać po forum, chyba go znudziłyście kotami :D całe długie strony o kooooootach :D:D:D

reklama
spoko i luzik nikita, mój jest tak zabiegany i przestraszony, że urodzę przed 20 kwietnia (wtedy koniec remontu i możemy się wprowadzać), że nie ma czasu obiadu zjeść, a co dopiero śmigać po forum, chyba go znudziłyście kotami :d całe długie strony o kooooootach :d:d:d
Hahaha, PADŁAM! :-D

Ostatnia edycja:
Wiem, że o proszkach do prania było już pisane, jednak mam takie pytanko, czy któraś z was kupiła proszek Dzidziuś? Wczoraj byłam w hipermarkecie i nie mogłam się zdecydować czy kupić Lovelę czy Dzidziusia. Różnica w cenie oczywiście jest, za 15kg Dzidziusia 13zł, a za 1,8 Lovelę 19zł, z doświadczenia wiem, że nie zawsze to co droższe jest lepsze od tańszego, więc tu nie chodzi o cenę, bardziej interesuje mnie np. przyjemny zapach i skuteczność. Jedyne co zdecydowałam, to to, że kupię proszek tylko do kolorów, bo ciuszki i pościel mam kolorowe, więc biały się nie przyda. Przy córci używałam Jelp i raczej mi nie odpowiadał, więc teraz chciałam kupić coś innego, bo po świętach mam zamiar zrobić pranie ciuszków, żeby powoli wszystko poprasować.

Dzidziuś ponoć ładniej pachnie, natomiast Lovela jest raczej bezzapachowa. Natomiast z opinii innych mam to Lovela lepiej dopiera ciuszki, jest skuteczniejsza:) Ja kupiłam Lovele i po zrobieniu pierwszego prania wydaję mi się że bardzo ładnie pierze, ciuszki używane dobrze podopierała:)

lovela tez pachnie i to calkiem ladnie. ja sie przerzucilam z proszku na plyn do prania. wychodzi drozej ale niestety nasza pralka pozostawia wiele do zyczenia i mimo ze generalnie ten proszek sie bezproblemowo wyplukuje to jednak w polaczeniu z naszym gruchotem nie zawsze...

reklama
Ja piorę w Loveli (kupiłam 5kg za 34 zł) + płyn do płukania Jelp zielony. Ja włączam po skończeniu prania jeszcze dodatkowe płukanie, a ciuszki mimo wszystko nadal ślicznie i delikatnie pachną :)

Do góry