reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

wlasnie wczoraj z malzem chyba wsztstkie przejrelismy od tyvh tanich do takich za 150 zł. prawie wszystie maja wypełnienie kulek styropianowych, :-(
Ja pitolę.... :szok::szok::szok:
W życiu tyle kasy nie wywalę, to już wolę zerwać kilka kasetonów z sufitu na wypełnienie, a samą literkę "C" uszyć ze starej zasłony albo prześcieradła frotte :crazy:
Porypało ich.

Ciekawe jak się zachowuje wypełnienie silikonowe.

reklama
W życiu tyle kasy nie wywalę, to już wolę zerwać kilka kasetonów z sufitu na wypełnienie, a samą literkę "C" uszyć ze starej zasłony albo prześcieradła frotte :crazy:
Porypało ich.

no moj małż tez sie smiał, ze mamy trochę stryropianu do ocieplania domu ze może mi dać :-D:-D

wlasnie wczoraj z malzem chyba wsztstkie przejrelismy od tyvh tanich do takich za 150 zł. prawie wszystie maja wypełnienie kulek styropianowych, :-(

no moj małż tez sie smiał, ze mamy trochę stryropianu do ocieplania domu ze może mi dać :-D:-D
No widzisz jakiego masz pomysłowego małża, trzeba sobie jakoś w życiu radzić ;-)

Porypało ich.

Wiesz , że mysłałam dziś żeby sobie taką można było samemu zmajstrowac, rzecz pewnie swietna ale coś mi kasy szkoda.....

Jeny pewnie, że taniej :tak:
Wiecie co, to wcale nie jest głupi pomysł. Przecież na wypełnienie można wykorzystać wiele rzeczy, np. starą poduszkę walającą się po pawlaczu albo np. wypełnienie starej zimowej puchowej kurtki, która jest niemodna od 5 lat.... Chyba warto zrobić jakiś porządek w szafach, znajomym też przecież można pomóc pozbyć się zbędnych rzeczy.
Moja mam kiedyś pracowała na szwalni, szyto tam kurtki na takiej piance (ocieplacz), wszędzie pełno było ścinków - bo wiadomo jak na szwalni. Wszystkie babki szyły sobie z resztek materiałów różnego rodzaju patwork'owe narzuty, poduszki i maskotki, które potem wypychane były ścinkami tych pianek. Ja mam pecha - ta szwalnia już nie istnieje.....

Sorki coś mnie zawiało i nie potrafię tego naprawić
, głupi przycisk protestuje :no:

Widze, ze niektore z was sa juz w szale zakupow. A ja przyznam sie, ze jeszcze nic nie kupilam. I pewnie do stycznia nic nie kupie. Teraz bede lazic za prezentami na Swieta Bozego Narodzenia, a potem to juz beda Swieta i Nowy Rok zaraz potem. Takze zakupy u mnie odlozone na styczen. Poza tym w stycznu bede miala usg polowkowe i wtedy juz nie na 100%, a na 200% bede znala plec. ;-)No i po zimowej wyprzedarzy w styczniu pojawia sie kolekcje letnie, dziecko urodzi sie w maju to na poczatku bede potrzebowac letnich ciuchow, a wyprzedaz zimowa bede mogla wykorzystac, kupujac wieksze rozmiary, na przyszla zime.
Lozeczko i wozek planuje kupic w marcu-kwietniu. Na wiosne tez planujemy remont pokoiku, ktory w tej chwili jest naszym pokojem goscinnym.

Estragon widze, ze wierzysz mojej przepowiedni z guzka, bo bardziej chlopiece kupujesz. ;-)

ja mam takie pytanie, znajoma mojego M. ma do sprzedania matę edukacyjną TINY LOVE ZOO W sumie ze smieszne pieniądze, bo chce zaledwie 35 zł. mata sama w stanie barzo bodrym ale nie działają funkcje muzyczne.
czy któraś wie, co tam za funkcje były? czy tylko odgłosy zwierząt, czy muzyczka tez?
bo mój M. mowi, żebym sie nie zastanawiała tylko za te pieniądze brała, a muzyczkę można z płyty dziecku puszczać :-D

reklama
Do góry