wlasnie wczoraj z malzem chyba wsztstkie przejrelismy od tyvh tanich do takich za 150 zł. prawie wszystie maja wypełnienie kulek styropianowych, :-(Aga jak już wypatrzysz tę poduchę napisz cosik. A te dupne to co mają w środku?
reklama
estragon
mamusia synusia:P
aga ja też na dniach kupuję ten kojec, ale zdecydowałam się właśnie na Motherhood.Usypianie to jest koszmar, mąż się śmieje, że najpierw godzinę szukam miejsca i przkręcam się z boku na bok, a dopiero po znalezieniu tej właściwej miejscówki zasypiam.
no własnie u mnie to samo, ale ten z motherhood ma takie samo wypełnienie jak te po 60 zł tylko ze napisali ze ma oko test. mój mąż mowi ze to ***** ,ale co zrobić jak wszędzie jest takie samo wypełnienie...aga ja też na dniach kupuję ten kojec, ale zdecydowałam się właśnie na Motherhood.Usypianie to jest koszmar, mąż się śmieje, że najpierw godzinę szukam miejsca i przkręcam się z boku na bok, a dopiero po znalezieniu tej właściwej miejscówki zasypiam.
dziewczyny ja widziałam taką poduszke w kształcie litery "S" w jakimś sklepie internetowym.. Próbowałam sobie przypomnieć nazwę, ale nie pamietam;-/ jest fajna, bardziej wielofunkcyjna niż ten rogal, ale oczywiście nie wiem jakie ma wypełnienie...
jak znajdziesz to podeślij link :-) dla mnie wypełnienie jest ważnedziewczyny ja widziałam taką poduszke w kształcie litery "S" w jakimś sklepie internetowym.. Próbowałam sobie przypomnieć nazwę, ale nie pamietam;-/ jest fajna, bardziej wielofunkcyjna niż ten rogal, ale oczywiście nie wiem jakie ma wypełnienie...
estragon
mamusia synusia:P
no to teraz ja się rozszalałam. Wczoraj kupiłam w ciucholandzie body z nexta i bluzę z kapturkiem welurową. Zapłaciłam za te zakupy 7 zł;-).
A dziś dostałam kasę z zusu z wyrównaniem, więc kupiła ten kojec z matherhood, czytałam opinie i generalnie dziewczyny go zachwalają. Podaję linka (tu znalazłam najtaniej):
Odzież ciążowa, ubrania ciążowe, sukienki ciążowe - Kojec Motherhood.
I kupiłam body oraz śpioszki w rozmiarze 62-68:
Body : Moda dla niemowlaków : Mama i dziecko : quelle.pl
Śpioszki : Moda dla niemowlaków : Mama i dziecko : quelle.pl
A dziś dostałam kasę z zusu z wyrównaniem, więc kupiła ten kojec z matherhood, czytałam opinie i generalnie dziewczyny go zachwalają. Podaję linka (tu znalazłam najtaniej):
noooo widzę, że szalejesz :-)no to teraz ja się rozszalałam. Wczoraj kupiłam w ciucholandzie body z nexta i bluzę z kapturkiem welurową. Zapłaciłam za te zakupy 7 zł;-).
jak przyjdzie ci kojec, to daj znać czy jest lekki, cięzki itd.
reklama
Ja tez, ja tez obłowiłam się dziś w ciucholandzie :-)
Byłam z koleżanka z biura niemieckiego mojej firmy w H&M - obkupiła się bo u nas dużo taniej niż u nich... Mi się słabo robi jak widzę mini śpiochy za 40 złotych...
Poczekam na prezenty na baby shower
Byłam z koleżanka z biura niemieckiego mojej firmy w H&M - obkupiła się bo u nas dużo taniej niż u nich... Mi się słabo robi jak widzę mini śpiochy za 40 złotych...
Poczekam na prezenty na baby shower