ja mam kilka kaftaników rozm 56, a to dlatego, że boję się czy nie bede sie bała z główką, a kaftanik szybko sie ubierze i na to śpiochy i mysle ze nie bedzie sie za brdzo podwijało :-)Jak myślicie, czy można się obyć bez kaftaników i ubierać dzieciątko w body i pajace. Mam na wyśli wygodę maluszka, wydaje mi się, że kaftaniki czy koszulki mogą się podwijać i uwierać a co za tym idzie wybudzać ze snu.
reklama
awru
Fanka BB :)
mój chrześniak wychował się na samych bodziakach i pajacykach, bo na samą myśl o kaftanach i śpiochach moja bratowa miała skrzywioną minę, i żyje więc obstawiam, że się da :-)Jak myślicie, czy można się obyć bez kaftaników i ubierać dzieciątko w body i pajace. Mam na wyśli wygodę maluszka, wydaje mi się, że kaftaniki czy koszulki mogą się podwijać i uwierać a co za tym idzie wybudzać ze snu.
estragon
mamusia synusia:P
ja na razie nie mam w ogóle kaftaników. Zauważyłam, że ciężko kupic jakieś ładne kaftaniki. Dziś znowu poszalałam na allegro. Wkleję kilka linków:
NOWE śpioszki NOWY pajacyk 68 cm. DISNEY TYGRYSEK (823302707) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE śpioszki śpiochy NOWY pajacyk + body 62 cm (819696018) - Aukcje internetowe Allegro
MOTHERCARE nowe śpioszki śpiochy 68 cm. 0 3 mies (833007355) - Aukcje internetowe Allegro
PROMOCJA ! NOWE body Ladybird 7pack 74 cm. 7 sztuk (823778088) - Aukcje internetowe Allegro
I znowu jakieś chłopięce mi wyszły. Jak się okaże, że będzie córeczka, to jest któraś chętna odkupic??
NOWE śpioszki NOWY pajacyk 68 cm. DISNEY TYGRYSEK (823302707) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE śpioszki śpiochy NOWY pajacyk + body 62 cm (819696018) - Aukcje internetowe Allegro
MOTHERCARE nowe śpioszki śpiochy 68 cm. 0 3 mies (833007355) - Aukcje internetowe Allegro
PROMOCJA ! NOWE body Ladybird 7pack 74 cm. 7 sztuk (823778088) - Aukcje internetowe Allegro
I znowu jakieś chłopięce mi wyszły. Jak się okaże, że będzie córeczka, to jest któraś chętna odkupic??
ja na razie nie mam w ogóle kaftaników. Zauważyłam, że ciężko kupic jakieś ładne kaftaniki. Dziś znowu poszalałam na allegro. Wkleję kilka linków:
jA MAM 5 kaftaników rozm 50/56 używanych więcej nie zamierzam kupować
estragon, śpioszki zpierwszego linku cuuudo
estragon
mamusia synusia:P
te ubranka są takie słodziutkieeee, że nie mogę się powstrzymac. A sama mam jedną parę spodni, w które się mieszczę
Mam pytanko do doświadczonych mamusiek. Chcę kupic też już pampersy i tak się zastanawiam nad tymi nowymi premuim care, z tego co się orientuję, to tam są jakieś paski aloesu- i tu właśnie moje pytanie- czy ten aloes może np uczulac?
Mam pytanko do doświadczonych mamusiek. Chcę kupic też już pampersy i tak się zastanawiam nad tymi nowymi premuim care, z tego co się orientuję, to tam są jakieś paski aloesu- i tu właśnie moje pytanie- czy ten aloes może np uczulac?
mowisz o tych?te ubranka są takie słodziutkieeee, że nie mogę się powstrzymac. A sama mam jedną parę spodni, w które się mieszczę
pampers premium care (829755772) - Aukcje internetowe Allegro
aldonta
słodziutkie......fajniutkie te ciuszeczki......
aldonta
te ubranka są takie słodziutkieeee, że nie mogę się powstrzymac. A sama mam jedną parę spodni, w które się mieszczę
myślę że producenci wiedzą co robią....powiem Ci , że mnie jako mega alergikowi jedyną chyba substancją pewną! która mi nie szkodzi to aloes
reklama
aldonta
te ubranka są takie słodziutkieeee, że nie mogę się powstrzymac.
ja też mam jedne ciązówki i wolę kupować te słodziki niż sobie kolejne hihihihihihihihihihih