reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Jak myślicie, czy można się obyć bez kaftaników i ubierać dzieciątko w body i pajace. Mam na wyśli wygodę maluszka, wydaje mi się, że kaftaniki czy koszulki mogą się podwijać i uwierać a co za tym idzie wybudzać ze snu.
ja mam kilka kaftaników rozm 56, a to dlatego, że boję się czy nie bede sie bała z główką, a kaftanik szybko sie ubierze i na to śpiochy i mysle ze nie bedzie sie za brdzo podwijało :-)

reklama
Jak myślicie, czy można się obyć bez kaftaników i ubierać dzieciątko w body i pajace. Mam na wyśli wygodę maluszka, wydaje mi się, że kaftaniki czy koszulki mogą się podwijać i uwierać a co za tym idzie wybudzać ze snu.
mój chrześniak wychował się na samych bodziakach i pajacykach, bo na samą myśl o kaftanach i śpiochach moja bratowa miała skrzywioną minę, i żyje więc obstawiam, że się da :-)

ja na razie nie mam w ogóle kaftaników. Zauważyłam, że ciężko kupic jakieś ładne kaftaniki. Dziś znowu poszalałam na allegro:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Wkleję kilka linków:sorry::
NOWE śpioszki NOWY pajacyk 68 cm. DISNEY TYGRYSEK (823302707) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE śpioszki śpiochy NOWY pajacyk + body 62 cm (819696018) - Aukcje internetowe Allegro
MOTHERCARE nowe śpioszki śpiochy 68 cm. 0 3 mies (833007355) - Aukcje internetowe Allegro
PROMOCJA ! NOWE body Ladybird 7pack 74 cm. 7 sztuk (823778088) - Aukcje internetowe Allegro

I znowu jakieś chłopięce mi wyszły:zawstydzona/y::-p. Jak się okaże, że będzie córeczka, to jest któraś chętna odkupic??:-D:laugh2:

ja na razie nie mam w ogóle kaftaników. Zauważyłam, że ciężko kupic jakieś ładne kaftaniki. Dziś znowu poszalałam na allegro:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Wkleję kilka linków:sorry::
NOWE śpioszki NOWY pajacyk 68 cm. DISNEY TYGRYSEK (823302707) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE śpioszki śpiochy NOWY pajacyk + body 62 cm (819696018) - Aukcje internetowe Allegro
MOTHERCARE nowe śpioszki śpiochy 68 cm. 0 3 mies (833007355) - Aukcje internetowe Allegro
PROMOCJA ! NOWE body Ladybird 7pack 74 cm. 7 sztuk (823778088) - Aukcje internetowe Allegro

I znowu jakieś chłopięce mi wyszły:zawstydzona/y::-p. Jak się okaże, że będzie córeczka, to jest któraś chętna odkupic??:-D:laugh2:

jA MAM 5 kaftaników rozm 50/56 używanych więcej nie zamierzam kupować
estragon, śpioszki zpierwszego linku cuuudo

te ubranka są takie słodziutkieeee, że nie mogę się powstrzymac:zawstydzona/y:. A sama mam jedną parę spodni, w które się mieszczę:laugh2:
Mam pytanko do doświadczonych mamusiek. Chcę kupic też już pampersy i tak się zastanawiam nad tymi nowymi premuim care, z tego co się orientuję, to tam są jakieś paski aloesu- i tu właśnie moje pytanie- czy ten aloes może np uczulac?

te ubranka są takie słodziutkieeee, że nie mogę się powstrzymac:zawstydzona/y:. A sama mam jedną parę spodni, w które się mieszczę:laugh2:
Mam pytanko do doświadczonych mamusiek. Chcę kupic też już pampersy i tak się zastanawiam nad tymi nowymi premuim care, z tego co się orientuję, to tam są jakieś paski aloesu- i tu właśnie moje pytanie- czy ten aloes może np uczulac?

myślę że producenci wiedzą co robią....powiem Ci , że mnie jako mega alergikowi jedyną chyba substancją pewną! która mi nie szkodzi to aloes :)

reklama
Do góry