reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Agate powiedzmy, że utwierdziłaś mnie w tym przekonaniu;-). Ja silnie czuję chłopca. Ale będzie zonk jak się okaże, że to jednak dziewczynka:laugh2:. Staram się kupowac uniwersalne ubranka, ale chyba mi coś nie wychodzi, bo wszyscy jak je oglądają, to twierdzą, że chłopięce:-p, nic nie poradzę, że takie mi się bardziej podobają:sorry:. Z drugiej strony wyszłam z założenia, że jakoś dziewczynkę mogę ubrac w niebieskie, granatowe, aniżeli chłopca w różowe (mąż by mnie z domu wyrzucił hahahha). Zresztą nawet jak będzie dziewczynka, to na pewno nie będzie ubierana różowo-koronkowo-kokardkowa:no:. Takie se mam fanaberie:-p.

reklama
bierz aga i sie nie zastanawiaj bo dziecko glownie sie na te zwierzatka gapi i ewentualnie je szarpie i to wszystko ;P a tiny love nawet uzywane na allegro ida za grube pieniadze. ja nie wykluczam zakupu maty ktora w ogole tych funkcji muzycznych nie ma. i tak bede dziecku puszczac muzyczke albo jakies bajki z plyt.

aga-ja mam mate formy tiny ale nie zoo i sa fajnie,powiem ci ze jak za taka kase to kupuj!!! maz maracje musyke mozna z radia puscic

ja to narazie kupilam tylko taki fajny kompelcik spodenki i bklluzeczka niebieskie:-)a z reszta czekam do stycznia,narazie swieta swieta,prezenty wiec kasa idzie jak woda a tym bardziej ze 5 grudnia robi urodzinki dla mego synka noi tez nie malo ta imprezka wyniesie

Czy mogę prosić dziewczyny z Warszawy i okolic o podanie namiarów na sklepy / hurtownie z różnego rodzaju wózkami. Chciałabym obejrzeć coś Peg Perego czy Jane.

na solidarnosci miedzy femina a bankowym sa dwa sklepy z wozkami po obu stronach ulicy, poza tym swiat dziecka na towarowej w jupiterze. to tyle w mojej okolicy, nic wiecej mi w tej chwili do glowy nie przychodzi.

Dzięki, a orjentujesz się może, w jakich godzinach są czynne, a w niedziele?
Jeśli znacie jeszcze jakieś to proszę o namiary.

swiat dziecka: poniedzialek - sobota 10-20, niedziela 11-17
solidarnosci: poniedzialek - piatek 11-19, sobota - niedziela 10-15 (godziny otwarcia jednego z nich, mozliwe ze drugi w tych samych bo to ta sama firma)
jest jeszcze jakis sklep na powstancow slaskich 69b: poniedzialek - piatek 11-19, sobota 10-15

polecam google, pewnie znajdzie sie wiecej ;)

reklama
Jak myślicie, czy można się obyć bez kaftaników i ubierać dzieciątko w body i pajace. Mam na wyśli wygodę maluszka, wydaje mi się, że kaftaniki czy koszulki mogą się podwijać i uwierać a co za tym idzie wybudzać ze snu.

Do góry