reklama
magda102
Fanka BB :)
Dziś będąc w Biedronce kupiłam 2 pary bodziaków rozm. 62 (9,99/szt) w kolorze żółtym, w sumie takim ciemnożółtym ale jeszcze nie pomarańczowym i delikatnie zielonym. Takie w miarę uniwersalne kolorki, bo jeszcze nie wiem co ta moja dzidzia między nózkami chowa.
A takie śliczne różowe były, oj i takie ładne pajacyki welurowe dla dziewczynki albo chłopczyka, nic pośredniego....
A takie śliczne różowe były, oj i takie ładne pajacyki welurowe dla dziewczynki albo chłopczyka, nic pośredniego....
magda102
No niby Dycha dużo jak na Biedronkę, ale taniej nigdzie nie kupię bawełnianych ....
Do Auchana ma 40km, tak samo do Reala, do Carrefoura - 20km, ale tam jest jedno wielkie G.
W Biedronce byłam przy okazji, wiozłam moje siuśki na badania i od razu wpadłam po 10l mleka dla mojego syna mlekożłopa
Do Auchana ma 40km, tak samo do Reala, do Carrefoura - 20km, ale tam jest jedno wielkie G.
W Biedronce byłam przy okazji, wiozłam moje siuśki na badania i od razu wpadłam po 10l mleka dla mojego syna mlekożłopa
awru
czy ja wiem, jak na moje oko to jakość tych bodziaków jest calkiem przyzwoitaNo niby Dycha dużo jak na Biedronkę, ale taniej nigdzie nie kupię bawełnianych ....
każd powód jest dobryW Biedronce byłam przy okazji, wiozłam moje siuśki na badania i od razu wpadłam po 10l mleka dla mojego syna mlekożłopa
aga a Ty przypadkiem nie pisałaś dzisiaj, że stopujesz z zakupami??
no zastopowałam, to tylko jedna bluzeczkaaga a Ty przypadkiem nie pisałaś dzisiaj, że stopujesz z zakupami??
akurat była okazja ;-)narazie rozglądam się za poduszką w kształcie litery C ale każda ma wypełenienie do dupy, nawet ta MOTHERHOODaaaa, sorki.. to zwracam honor
reklama
magda102
Aga jak już wypatrzysz tę poduchę napisz cosik. A te dupne to co mają w środku?