reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
raczka niestety nie, zapomnialam o tym bo to rzeczywiscie minus przy spacerowce. ale poobserwowalam troche jak to w praktyce wyglada i jest ok.
czyli w spacerówce nie widzisz twarzy dzidzi, szkoda troche, ale jak narazie innego wózeczka dla nas nie widzę...
nataliak a Wy też już na 100% jesteście zdecydowani na ten model?

My byliśmy dzisiaj znowu w hurtowni dziecięcej i oglądaliśmy wózki. Sprzedawca był bardzo kompetentny i trochę nam odradzał Mutsy'ego, ze ma tylko 12 m-cy gwarancji, że czasami reklamują ramę.... I polecał nam Bertini. Faktycznie, ma dużo zalet, ale tak obrzydliwe kolory, że tylko czarny wchodzi w grę:-(

To najlżejsze co znalazłam - ale nie ma typowej gondoli - bo to zawsze najcięższe - tylko dziecko wsadza się do spacerówki która ma też funkcję gondoli - wszystko 10 kg. No i fajne jest też to że w sumie nie ma się w domu kilku gratów - gondola, pzystawka do spacerówki, 2 budki itd - tylko jednym wózkiem opędza się cały rok

Peg Perego Uno

A generalnie taki 3 funkcyjny z oddzielną gondolą i dostawką spacerową i fotelikiem to trudno będzie znaleźć coś poniżej 14 kg - chyba że plastikowe małe podwójne kółka albo przynajmniej piankowe - bo wagę stelaża najbardziej podbijają pompowane koła które są ciężkie

Wielkie dzięki lenkaa. Ewentualnie jest jeszcze opcja, że do góry będę targać tylko dzidzię w gondoli, a stelaż będę zostawiała na klatce. A jak później przerzucimy się na spacerówkę, to potem będę się martwić...

n oto się chwalę :-)
zielony dresik, rozm 68:-)
białe cudo rozm 56
zestawik rozm 62
rózówy cudo sweterek- prześliczny. więc nawet jeśli będę miała synka to będzie w tym chodził :-D

Załączniki

• zielony dres.jpg
    zielony dres.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 30
  • zestwa.jpg
    zestwa.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 29
  • zestaw.jpg
    zestaw.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 31
  • rózowy.jpg
    rózowy.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 32
Widze ze byl nawiniety temat wozkowi ja z nim wlasnie mam najwiekszy problem. Slyszalyascie moze jaki jest dobry wozek dla blizniat???

asia Ty doswiadczona mamusia blizniakow powiedz jaki wozek bys polecila a jakiego szkoda kupowac?

Widze ze byl nawiniety temat wozkowi ja z nim wlasnie mam najwiekszy problem. Slyszalyascie moze jaki jest dobry wozek dla blizniat???

asia Ty doswiadczona mamusia blizniakow powiedz jaki wozek bys polecila a jakiego szkoda kupowac?

ewcia powiem ci tak najlepszy bedzie w miare lekki ( super lekkiego nie dostanies no bo podwojnie), w mare wąski zebys sie wszedzie zmiesciła i przedewszystkim na pąpowanych kołach - super sie wtedy pcha. 7 lat temu nie było az tak duzego wyboru wiec marki ci niestety nie polece.

reklama
Do góry