reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Poszalałam dzisiaj na zakupach ;-) Ale praktycznie z kosmetyków i leków dla córci mam już wszytko :tak:. Jeśli któraś chce zamawiać w aptece internetowe, to ja zamawiałam w tej Apteo.pl - dla twojego zdrowia i urody, bo niestety w mojej okolicy nie ma apteki "Dbam o zdrowie" :-(. A kupiłam m.in:
- BEPHANTEN 5% MAŚĆ - 100 G
- OILATUM SOFT SZAMPON 150 ML
- OILATUM SOFT EMULSJA DO KĄPIELI -500 ML
- STERIMAR BABY - SPRAY DO NOSA 50 ml
- Heel-Viburcol N, czopki na niepokój dziecięcy, 12 szt
- Paracetamol czopki Farmina 50 mg x 10 szt
- SKARB MATKI OLEJUSZKA - olejek na ciemieniuszkę 30 ml
- FEMINATAL METAFOLIN 400 +DHA 30 TABLETEK+ 30 KAPSUŁEK
- FILTRY HIGIENICZNE FRIDA
- Pharmaceris M POSTNATAL Poporodowy Balsam Ujędrniający do ciała 150ml
A dzisiaj przyszła do nas paczka od minimudno z ubrankami dla naszej królewny :-D Oto one:
1..jpg 2..jpg

Poszalałam dzisiaj na zakupach ;-) Ale praktycznie z kosmetyków i leków dla córci mam już wszytko :tak:. Jeśli któraś chce zamawiać w aptece internetowe, to ja zamawiałam w tej Apteo.pl - dla twojego zdrowia i urody, bo niestety w mojej okolicy nie ma apteki "Dbam o zdrowie" :-(. A kupiłam m.in:
- BEPHANTEN 5% MAŚĆ - 100 G
- OILATUM SOFT SZAMPON 150 ML
- OILATUM SOFT EMULSJA DO KĄPIELI -500 ML
- STERIMAR BABY - SPRAY DO NOSA 50 ml
- Heel-Viburcol N, czopki na niepokój dziecięcy, 12 szt
- Paracetamol czopki Farmina 50 mg x 10 szt
- SKARB MATKI OLEJUSZKA - olejek na ciemieniuszkę 30 ml
- FEMINATAL METAFOLIN 400 +DHA 30 TABLETEK+ 30 KAPSUŁEK
- FILTRY HIGIENICZNE FRIDA
- Pharmaceris M POSTNATAL Poporodowy Balsam Ujędrniający do ciała 150ml
A dzisiaj przyszła do nas paczka od minimudno z ubrankami dla naszej królewny :-D Oto one:
Zobacz załącznik 220240 Zobacz załącznik 220239
śliczne te ubranka:) a u jakiego sprzedawcy kupowałaś?

Ostatnia edycja:
madziamadzia, a ten paracetamol to od jakiego wieku można uzywac?
w tej aptece doz.pl ten viburcol jest na recepte :-(

reklama
madziamadzia, a ten paracetamol to od jakiego wieku można uzywac?
w tej aptece doz.pl ten viburcol jest na recepte :-(

ja właśnie skłaadałam zamówienie w aptece doz.pl izamawiałam m.in. te czopki paracetamol, tam jest napisane że są dla niemowląt,więc pewnie od 1 dni, a poza tym używa ich moja bratowa która ma małego synka i od początku też je stosuje i jest zadowolona, ma doświadczenie bo to 3 dzidzia:tak::-)

Do góry