reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Poszalałam dzisiaj na zakupach ;-) Ale praktycznie z kosmetyków i leków dla córci mam już wszytko :tak:. Jeśli któraś chce zamawiać w aptece internetowe, to ja zamawiałam w tej Apteo.pl - dla twojego zdrowia i urody, bo niestety w mojej okolicy nie ma apteki "Dbam o zdrowie" :-(. A kupiłam m.in:
- BEPHANTEN 5% MAŚĆ - 100 G
- OILATUM SOFT SZAMPON 150 ML
- OILATUM SOFT EMULSJA DO KĄPIELI -500 ML
- STERIMAR BABY - SPRAY DO NOSA 50 ml
- Heel-Viburcol N, czopki na niepokój dziecięcy, 12 szt
- Paracetamol czopki Farmina 50 mg x 10 szt
- SKARB MATKI OLEJUSZKA - olejek na ciemieniuszkę 30 ml
- FEMINATAL METAFOLIN 400 +DHA 30 TABLETEK+ 30 KAPSUŁEK
- FILTRY HIGIENICZNE FRIDA
- Pharmaceris M POSTNATAL Poporodowy Balsam Ujędrniający do ciała 150ml
A dzisiaj przyszła do nas paczka od minimudno z ubrankami dla naszej królewny :-D Oto one:
1..jpg 2..jpg

Poszalałam dzisiaj na zakupach ;-) Ale praktycznie z kosmetyków i leków dla córci mam już wszytko :tak:. Jeśli któraś chce zamawiać w aptece internetowe, to ja zamawiałam w tej Apteo.pl - dla twojego zdrowia i urody, bo niestety w mojej okolicy nie ma apteki "Dbam o zdrowie" :-(. A kupiłam m.in:
- BEPHANTEN 5% MAŚĆ - 100 G
- OILATUM SOFT SZAMPON 150 ML
- OILATUM SOFT EMULSJA DO KĄPIELI -500 ML
- STERIMAR BABY - SPRAY DO NOSA 50 ml
- Heel-Viburcol N, czopki na niepokój dziecięcy, 12 szt
- Paracetamol czopki Farmina 50 mg x 10 szt
- SKARB MATKI OLEJUSZKA - olejek na ciemieniuszkę 30 ml
- FEMINATAL METAFOLIN 400 +DHA 30 TABLETEK+ 30 KAPSUŁEK
- FILTRY HIGIENICZNE FRIDA
- Pharmaceris M POSTNATAL Poporodowy Balsam Ujędrniający do ciała 150ml
A dzisiaj przyszła do nas paczka od minimudno z ubrankami dla naszej królewny :-D Oto one:
Zobacz załącznik 220240 Zobacz załącznik 220239
śliczne te ubranka:) a u jakiego sprzedawcy kupowałaś?

Ostatnia edycja:
madziamadzia, a ten paracetamol to od jakiego wieku można uzywac?
w tej aptece doz.pl ten viburcol jest na recepte :-(

reklama
madziamadzia, a ten paracetamol to od jakiego wieku można uzywac?
w tej aptece doz.pl ten viburcol jest na recepte :-(

ja właśnie skłaadałam zamówienie w aptece doz.pl izamawiałam m.in. te czopki paracetamol, tam jest napisane że są dla niemowląt,więc pewnie od 1 dni, a poza tym używa ich moja bratowa która ma małego synka i od początku też je stosuje i jest zadowolona, ma doświadczenie bo to 3 dzidzia:tak::-)

Do góry