reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
aga niemozliwe bo ja w tej aptece kupowalam wlasnie ten lek to jest lek homeopatyczny niemozliwe ze jest na racepte

jednak będzie łóżeczko 120x60 ( spadkowe) muszę tylko po nie pojechać - pewnie dopiero na święta samochodem, wczoraj podliczyłam zakupy dla mnie i maleństwa - wyszło 1300zł wiec chyba nie najgorzej, została jeszcze pościel, wózek sponsorują dziadkowie wiec ten wydatek z głowy:-)

Mnie dzisiaj czekają większe zakupy bo pościel, rożek i tym podobne potrzebne rzeczy.... czekam na Emilkę bo przecież siostra ma też prawo wyboru... mam nadzieję zmieścic się w 300zł....
mamy jednak problem z wózkiem bo każdemu z nas podoba się inny kolor.... ciekawe kiedy osiągniemy kompromis....
Krewetka my na wszystkie zakupy planujemy wydać 3000zł oczywiście razem z wózkiem.... i myslę że się zmieścimy

MadziaMadzia - przepiękne te ciuszki... az sie chce miec juz maluszka przy sobie :)

super lista rzeczy aptekowych - dodatałabym jeszcze roztwor soli fizjologicznej i jałowe gaziki do przemywania oczek...

aga-moze to jakas pomylka no bo mowie ze u mnie na od\siedlu jest ta apteka noi normalnie sprzedaja vuburcol jak i w kazdej innej aptece,

reklama
Do góry