reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

A z innej beczki - dostałam właśnie właściwą przesyłkę od r_p77 :tak: Wszystko w porządeczku - widzę że w porę ją zawrócili i nie dotarła do innego odbiorcy - a szła do Torunia. Stwierdzam że mają super produkty - te frotowe rzeczy są świetnej jakości - pieluchy z resztą też, no i zakupiłam u nich zielony rożek, bo nie zauważyłam że jest aukcja z niebieskim, ale mailowo poprosiłam o zmianę koloru i widzę że przychylili się do prośby choć nie musieli - szacun :tak: Czekam na dalsze paczuszki od innych sprzedawców - a wieża z kartonów w pokoju rośnie :baffled:
Lenkaa a kiedy składałaś zamówienie...bo tak się zastanawiam ile u nich czeka się na przesyłkę?

reklama
przesyłka została wysłana następnego dnia po zaksięgowaniu się pieniędzy i za dwa dni była - przelałam jakoś w środę, a w piątek była - problem w tym że nie była to MOJA przesyłka :) bo zamienili adresy. Dziś więc doszła do mnie właściwa - zawrócona z Torunia, a kurier zabrał do nadawcy z powrotem tą która była czyjaś. W każdym razie gdyby nie te perypetie - to dostawa jest niemalże natychmiastowa - max 2 dni

mi pewnie dziś wyślą, a jutro dojdzie :-) bo zamawiałam w piątek i w piątek przelałam pieniądze i też już nie mogę się doczekać

mi pewnie dziś wyślą, a jutro dojdzie :-) bo zamawiałam w piątek i w piątek przelałam pieniądze i też już nie mogę się doczekać

Oni wysyłają mail w dniu wysyłki - ja dostałam w środę mail że kasa doszła i realizują zamówienie, w czwartek przyszedł mail że paczka została nadana a w piątek był kurier.

Właśnie przeglądałam aktualną gazetkę Leclerka i zauważyłam w promocji proszek Lovela 5 kg do koloru za 38,85!!! To super okazja przecież, dziwi mnie tylko że nawet na stronie loveli nie mają 5 kg opakowań (max. 3,6 kg). Jutro jadę tam i sprawdzę to dokładnie ;) (zobaczę też jaka data ważności jest bo może nawet dwa opakowania wezmę).
http://www.leclerc.com.pl/gazetab.php?dir=216&diri=11

Właśnie przeglądałam aktualną gazetkę Leclerka i zauważyłam w promocji proszek Lovela 5 kg do koloru za 38,85!!! To super okazja przecież, dziwi mnie tylko że nawet na stronie loveli nie mają 5 kg opakowań (max. 3,6 kg). Jutro jadę tam i sprawdzę to dokładnie ;) (zobaczę też jaka data ważności jest bo może nawet dwa opakowania wezmę).

właśnie zastanawiam się czy jest ten sklep w Krakowie:-) Może któraś z krakowianek wie;-)

właśnie zastanawiam się czy jest ten sklep w Krakowie:-) Może któraś z krakowianek wie;-)
wydaje mi się, że kiedyś był, ale teraz się nie spotakłam, przynajmniej tam, gdzie ja bywam, to nie widziałam

o kurczak! ale ten sklep jest naprawdę tani, np papier Regina czy Cif

Ostatnia edycja:
u mnie nie ma takiego sklepu :(

lenkaa dostałam maila właśnie od nich, że dostali pieniążki i przygotowują paczkę do wysyłki.. ale pewnie to jeszcze nie oznacza, że dziś wyjedzie od nich...

Mi wysłali dopiero następnego dnia po takim mailu, więc kurier będzie u ciebie w środę

reklama

Szkoda że tego sklepu u mnie nie ma bo wydaje się naprawdę b tani!!!

Do góry