reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

A z innej beczki - dostałam właśnie właściwą przesyłkę od r_p77 :tak: Wszystko w porządeczku - widzę że w porę ją zawrócili i nie dotarła do innego odbiorcy - a szła do Torunia. Stwierdzam że mają super produkty - te frotowe rzeczy są świetnej jakości - pieluchy z resztą też, no i zakupiłam u nich zielony rożek, bo nie zauważyłam że jest aukcja z niebieskim, ale mailowo poprosiłam o zmianę koloru i widzę że przychylili się do prośby choć nie musieli - szacun :tak: Czekam na dalsze paczuszki od innych sprzedawców - a wieża z kartonów w pokoju rośnie :baffled:
Lenkaa a kiedy składałaś zamówienie...bo tak się zastanawiam ile u nich czeka się na przesyłkę?

reklama
przesyłka została wysłana następnego dnia po zaksięgowaniu się pieniędzy i za dwa dni była - przelałam jakoś w środę, a w piątek była - problem w tym że nie była to MOJA przesyłka :) bo zamienili adresy. Dziś więc doszła do mnie właściwa - zawrócona z Torunia, a kurier zabrał do nadawcy z powrotem tą która była czyjaś. W każdym razie gdyby nie te perypetie - to dostawa jest niemalże natychmiastowa - max 2 dni

mi pewnie dziś wyślą, a jutro dojdzie :-) bo zamawiałam w piątek i w piątek przelałam pieniądze i też już nie mogę się doczekać

mi pewnie dziś wyślą, a jutro dojdzie :-) bo zamawiałam w piątek i w piątek przelałam pieniądze i też już nie mogę się doczekać

Oni wysyłają mail w dniu wysyłki - ja dostałam w środę mail że kasa doszła i realizują zamówienie, w czwartek przyszedł mail że paczka została nadana a w piątek był kurier.

Właśnie przeglądałam aktualną gazetkę Leclerka i zauważyłam w promocji proszek Lovela 5 kg do koloru za 38,85!!! To super okazja przecież, dziwi mnie tylko że nawet na stronie loveli nie mają 5 kg opakowań (max. 3,6 kg). Jutro jadę tam i sprawdzę to dokładnie ;) (zobaczę też jaka data ważności jest bo może nawet dwa opakowania wezmę).
http://www.leclerc.com.pl/gazetab.php?dir=216&diri=11

Właśnie przeglądałam aktualną gazetkę Leclerka i zauważyłam w promocji proszek Lovela 5 kg do koloru za 38,85!!! To super okazja przecież, dziwi mnie tylko że nawet na stronie loveli nie mają 5 kg opakowań (max. 3,6 kg). Jutro jadę tam i sprawdzę to dokładnie ;) (zobaczę też jaka data ważności jest bo może nawet dwa opakowania wezmę).

właśnie zastanawiam się czy jest ten sklep w Krakowie:-) Może któraś z krakowianek wie;-)

właśnie zastanawiam się czy jest ten sklep w Krakowie:-) Może któraś z krakowianek wie;-)
wydaje mi się, że kiedyś był, ale teraz się nie spotakłam, przynajmniej tam, gdzie ja bywam, to nie widziałam

o kurczak! ale ten sklep jest naprawdę tani, np papier Regina czy Cif

Ostatnia edycja:
u mnie nie ma takiego sklepu :(

lenkaa dostałam maila właśnie od nich, że dostali pieniążki i przygotowują paczkę do wysyłki.. ale pewnie to jeszcze nie oznacza, że dziś wyjedzie od nich...

Mi wysłali dopiero następnego dnia po takim mailu, więc kurier będzie u ciebie w środę

reklama

Szkoda że tego sklepu u mnie nie ma bo wydaje się naprawdę b tani!!!

Do góry