reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
no może, ostatnio jakoś tak sobie też do tego dochodzę, bo co wejdę na linka podanego w DDTVN to aż mnie cenowe ciarki przechodzą... pewnie to jedyna forma reklamy dla takich firm z taaaaakimi cenami...

dorwalam wreszcie aparat wiec wklejam Wam fotki kilku moich zakupow (plus brazowa kiecka od chrupci :)). zdazylam zrobic tylko trzy zanim... rozladowala sie bateria ;P ale jutro bedzie wiecej :)

Załączniki

• 100_2923..jpg
    100_2923..jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 45
  • 100_2921..jpg
    100_2921..jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 39
  • 100_2924..jpg
    100_2924..jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 42
to stare zakupy ale nie mialam jak robic fot i juz wiele razy obiecalam ze wkleje jak bedzie aparat wiec Was teraz zasypie zdjeciami przeslodkich ubranek ;P

Natalik super ciuszki :) ja dzisiaj byłam w HM, Motherhood, C&A... i nic nie kupiłam :( a zrobiłam dzisiaj przegląd ciuszków dla małej na sam początek i zdecydowanie muszę co nie co dokupić, pierwsze ciuszki w jakim rozmiarze kupujecie? bo ja sie nie mogę zdecydować 50,56? Chyba dzisiaj posiedzę na allegro.

A do mnie przed chwilą przybył kolejny kurier z paczką w której była wanienka flexi batch i masa drobnicy zamówionej u tego sprzedawcy - paką taka wielka że zapakowali to w karton po wózku no i oczywiście jak to u mnie - nie obędzie się bez perypetii, w tym kartonie poza moimi zamówionymi rzeczami są jeszcze jakieś części od tego wózka - chyba zapomnieli wyjąć :baffled::no: jakaś rurka i silikonowe osłonki - nie wiem do czego to może być, mam nadzieję że nic ważnego bo -słowo daję - nie mam już ochoty niczego nikomu odsyłać i kolejny dzień czekać na kuriera

ja dzisiaj byłam w HM, Motherhood, C&A... i nic nie kupiłam :( a zrobiłam dzisiaj przegląd ciuszków dla małej na sam początek i zdecydowanie muszę co nie co dokupić, pierwsze ciuszki w jakim rozmiarze kupujecie? bo ja sie nie mogę zdecydować 50,56? Chyba dzisiaj posiedzę na allegro.

ja to powinnam raczej sprzedawac niz kupowac co tez pewnie uczynie jak juz mala sie urodzi i zweryfikujemy ile faktycznie tych ciuszkow potrzebujemy. a rozmiar najmniejszy najlepiej kupic 56. jesli 50 by pasowalo to i tak pewnie po tygodniu czy dwoch maluch z tego wyrosnie. a 56 nawet jak jest za duze to mozna podwinac rekawki itd. czesto jak ogladam jakies zdjecia noworodkow ze szpitala to maja pozakladane troche za duze ciuszki.

reklama
Do góry