reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Komi pościel cudowna.
Corina te ślimaczki też są słodziutkie.
Ja mam dla naszego maleństwa pościel i ochraniacz na łóżeczko w bieli i jasnym brązie (taka kawa z mlekiem). Muszę chyba kupić więcej kolorowych rzeczy bo łóżeczko też mam w stonowanym szarym kolorze.
Co do tego rogala czy fasolki to bratowa powiedziała mi że to tylko strata pieniędzy bo oni kupili ale nie używają. Ale to że jej nie pasowała to nie znaczy że nie będzie pasowało komuś innemu:-)

reklama
Myślałam o takiej pościeli dla naszego Filipka:-)
HIT!!!KUBUŚ PUCHATEK POŚCIEL 6-ELEMENTÓW DISNEY (937286195) - Aukcje internetowe Allegro

Z jednej strony nie chce z tym kubusiem mieć tyle rzeczy żeby nie przesadzić, a z drugiej jakoś te ciuszki i pościele z nim i jego przyjaciólmi są takie wesołe:-)
Śliczne wzorki. Uwielbiam Kubusia Puchatka, a zwłaszcza Kłapoucha:-D. Szkoda że ta pościel na której Kubuś gryzie go w ucho jest w różu.

Mnie od początku najbardziej podobała się 12, ale mój M zaczął gadac też że mu się podoba 6.
Ja w sumie to też najbardziej lubie kłapouchego albo tygryska, ale kompletów pościeli do łóżeczek to u nas mało jest z serią kubusia:-(

Właśnie odebrałam paczkę od kuriera, jestem w szoku, że o tej godzinie jeszcze jeżdżą... :szok:

A w paczce:
- tetrówki 10szt,
- pieluchy flanelowe kolorowe 4szt.,
- pieluszki Newborn 2-5kg 28szt. 2 opakowania,
- pieluszki MEGA PAKA 3-6kg 90szt. 2 opakowania,
- NIVEA BABY krem ochronny na słońce Faktor 30,
- Hipoalergiczne mydło kremowe NIVEA Baby,
- NIVEA Baby 2w1 Szampon i płyn do kąpieli 500ml,
- NIVEA Baby krem przeciw odparzeniom 100ml

Poza tym kupiłam dziś bardzo ładne ręczniki kąpielowe po 10 zeta/ sztuka, jak dam radę w tej ciemnicy strzelić fotkę to wstawię ;)

Aaaa i najmniejsze pieluszki musiałam otworzyć i pokazać Kamilowi jak przypuszczalnie małe dupsko będzie miała jego siostra. Pluszowy miś został upokorzony, musiał założyć pieluszkę :-D:-D:-D

magda na allegro zamawiałaś to wszystko? u jakiego sprzedawcy?
P.S. pasowała dla misia pieluszka? :-D

reklama
Do góry