reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

no właśnie planuję u tego sprzedacy coś kupić, jak tylko zus mi pieniądze wypłaci:tak:
a Ty może zacznij uczyć synka zmieniania pieluszek ;-)

reklama
Aga bez problemu możesz zamawiać, ja jestem zadowolona ;-)
zrobiłam fotki komórką, jakość nie powala i nie oddaje kolorów niestety :sorry:

Na I zdj. u góry noga mojego Kamila, na dole moja noga.... na pierwszym planie milusiński ręcznik koloru żółtego, na II zdj. drugi recznik - seledynowy w zielone misie.
III i IV zdj. świeżo rozpakowana paczka, o której pisałam wcześniej ;)
Oczywiście na IV zdj. oprócz pieluch flanelowych i tetrowych znajduje się noga mojego Kamila, który uparcie zostawia swój ślad w necie ;)

Załączniki

• DSC00032.jpg
    DSC00032.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC00033.jpg
    DSC00033.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC00034.jpg
    DSC00034.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC00035.jpg
    DSC00035.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Moje najnowsze nabytki:

Załączniki

• DSC05458.jpg
    DSC05458.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC05459.jpg
    DSC05459.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC05460.jpg
    DSC05460.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 36
Mam do was pytanie tak myśle nad zakupem takiej specjalnej poduszki rogala do karmienia, spania, później można ją wykorzystać dla malucha jako podpórkę np. do siadania czy, któraś z was korzystała z czegoś takiego?
PODUSZKA z GRANULKAMI do Spania i Karmienia 160cm (920358133) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam rogala - Muzpony - bardzo go sobie chwalę, zarówno do spania w ciązy jak i karmienia, a najlepiej chwalił go moj osobisty, okładał sie tym rogalem, na to ukladał dzidziusia i tak sobie odpoczywali, lub sie karmili (odciagnietym mleczkiem)

Ostatnia edycja:
Mam dwa pytania:
- jakie macie/ planujecie mieć termometry dla maluchów? Normalne, do ucha, czy takie bezdotykowe (netrababy)?

- jak zamierzacie kontrolować wagę maluszka? dowiedziałam się wczoraj, że od 2 tyg dziecko powinno przybierać 200 g/tydz- zamierzacie co tydzień chodzić do przychodni, ważyć na wadze łazienkowej, czy kupujecie wagę dla dzieci???

Termometr jeden mam elektroniczny (doodbytniczy) a drugi taki najbardziej klasyczny - tradycyjny - bo jemu najlepiej wierzę...

Wagę kontroluję chodząc z dzieckiem do lekarza pediatry, poniewaz tych szczepien i kontroli jest na poczatku sporo, to przy okazji wazę ...

magda ile Cię ten sprzedawca skasował za przesyłkę? ja właśnie mam przygotowaną listę zakupów u niego i u nino2009 - u jednego niestety wszystkiego nie dostanę..

reklama
Do góry