reklama
magda102
Fanka BB :)
Aga bez problemu możesz zamawiać, ja jestem zadowolona ;-)
zrobiłam fotki komórką, jakość nie powala i nie oddaje kolorów niestety
Na I zdj. u góry noga mojego Kamila, na dole moja noga.... na pierwszym planie milusiński ręcznik koloru żółtego, na II zdj. drugi recznik - seledynowy w zielone misie.
III i IV zdj. świeżo rozpakowana paczka, o której pisałam wcześniej
Oczywiście na IV zdj. oprócz pieluch flanelowych i tetrowych znajduje się noga mojego Kamila, który uparcie zostawia swój ślad w necie
zrobiłam fotki komórką, jakość nie powala i nie oddaje kolorów niestety
Na I zdj. u góry noga mojego Kamila, na dole moja noga.... na pierwszym planie milusiński ręcznik koloru żółtego, na II zdj. drugi recznik - seledynowy w zielone misie.
III i IV zdj. świeżo rozpakowana paczka, o której pisałam wcześniej
Oczywiście na IV zdj. oprócz pieluch flanelowych i tetrowych znajduje się noga mojego Kamila, który uparcie zostawia swój ślad w necie
Załączniki
Ostatnia edycja:
martina696
Zaciekawiona BB
martina696
Zaciekawiona BB
Na I zdj. trafiłam na przeceny w mathercare, a II i III to efekt odwiedzin w Robanie z ciuszkami dla dzieci:-):-)
martina696
Zaciekawiona BB
ja już staram się ograniczać tego kubusia ale czasem nie mogę się oprzeć
Mam do was pytanie tak myśle nad zakupem takiej specjalnej poduszki rogala do karmienia, spania, później można ją wykorzystać dla malucha jako podpórkę np. do siadania czy, któraś z was korzystała z czegoś takiego?
PODUSZKA z GRANULKAMI do Spania i Karmienia 160cm (920358133) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam rogala - Muzpony - bardzo go sobie chwalę, zarówno do spania w ciązy jak i karmienia, a najlepiej chwalił go moj osobisty, okładał sie tym rogalem, na to ukladał dzidziusia i tak sobie odpoczywali, lub sie karmili (odciagnietym mleczkiem)
Ostatnia edycja:
Mam dwa pytania:
- jakie macie/ planujecie mieć termometry dla maluchów? Normalne, do ucha, czy takie bezdotykowe (netrababy)?
- jak zamierzacie kontrolować wagę maluszka? dowiedziałam się wczoraj, że od 2 tyg dziecko powinno przybierać 200 g/tydz- zamierzacie co tydzień chodzić do przychodni, ważyć na wadze łazienkowej, czy kupujecie wagę dla dzieci???
Termometr jeden mam elektroniczny (doodbytniczy) a drugi taki najbardziej klasyczny - tradycyjny - bo jemu najlepiej wierzę...
Wagę kontroluję chodząc z dzieckiem do lekarza pediatry, poniewaz tych szczepien i kontroli jest na poczatku sporo, to przy okazji wazę ...
reklama