reklama
magda102
Fanka BB :)
awru ja płaciłam 13 zeta za kuriera. W każdej aukcji masz podaną kwotę za różne opcje dostawy, jaką wybierzesz taką masz. Ale przy większej paczce zawsze jest kurier.
aaa bo wy tam sie składacie w kilka he he ,ale myślę, ze nie, bo kurier to kurier :-)dziękować ;-) zobaczymy po złożonym zamówieniu czy koszt nie wzrośnie drastycznie jak mu wykupimy połowę asortymentu
Co do nino2009- nie wiem czy już pisałam- to też zrobiłam u neigo większe zamówienie (na pewno nie takie jak 5 osób;-)) i troszkę nie ogarnęli zawawrtości, chociaż bardzo ładnie się zachowali, tzn: nie włożyli do pierwszej paczki laktatora i podkładów, ale zadzwonili, przeprosili i następnego dnia był już kurier z brakującymi rzeczami, a potem okazało się że majtki poporodowe przysłali mi w największym możliwym rozmiarze i zamiast pojemnika na smoczek dostałam kubeczki TT- zadzwoniłam, umówiłam się że odeślę i dzisiaj Pani poinformowała mnie, że poszła już paczka z odpowiednim rozmiarem gaciochów i pojemnikiem na smoka. Więc pomimo małego zamieszania- fajny sprzedawca.
N
nataliak
Gość
ja wlasnie przejrzalam asortyment nino2009 i pare rzeczy zakupie u tego sprzedawcy, szczegolnie ze moge je odebrac kilka przystankow od domu to dopilnuje zeby bylo wszystko to co chcialam.
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Dziewczyny czy robicie listę ile wydałyście juz na wyprawkę dla maluszka???