reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

chyba właśnie tak.. ale tak orientacyjnie wolę się upewnić ;-)
tyle, że moja paka będzie mega wielka bo robimy wspólne zakupy w 5 osób ;-)

reklama
awru ja płaciłam 13 zeta za kuriera. W każdej aukcji masz podaną kwotę za różne opcje dostawy, jaką wybierzesz taką masz. Ale przy większej paczce zawsze jest kurier.

dziękować ;-) zobaczymy po złożonym zamówieniu czy koszt nie wzrośnie drastycznie jak mu wykupimy połowę asortymentu :-D

Co do nino2009- nie wiem czy już pisałam- to też zrobiłam u neigo większe zamówienie (na pewno nie takie jak 5 osób;-)) i troszkę nie ogarnęli zawawrtości, chociaż bardzo ładnie się zachowali, tzn: nie włożyli do pierwszej paczki laktatora i podkładów, ale zadzwonili, przeprosili i następnego dnia był już kurier z brakującymi rzeczami, a potem okazało się że majtki poporodowe przysłali mi w największym możliwym rozmiarze:-D i zamiast pojemnika na smoczek dostałam kubeczki TT- zadzwoniłam, umówiłam się że odeślę i dzisiaj Pani poinformowała mnie, że poszła już paczka z odpowiednim rozmiarem gaciochów i pojemnikiem na smoka. Więc pomimo małego zamieszania- fajny sprzedawca.

ja wlasnie przejrzalam asortyment nino2009 i pare rzeczy zakupie u tego sprzedawcy, szczegolnie ze moge je odebrac kilka przystankow od domu to dopilnuje zeby bylo wszystko to co chcialam.

JustMe, to niemiłe przeżycie z tą dostawą... Ja zamawiałam u nino i wszystko ok. w pierwszej dostawie :) może jakś słabyszy dzień mieli... :sorry:

Może tak, ja w sumie zupełnie nie mam pretensji tym bardziej, że nie są to rzeczy potrzebne mi na "już" i miło się zachowali, więc wystawiam im na allegro pozytywa:-)

reklama
Dziewczyny czy robicie listę ile wydałyście juz na wyprawkę dla maluszka???

Do góry