reklama
Mamy łazienkową elektroniczną pokazująca zmiany od 100g. Będziemy sie ważyc z maluchem i bez. Musi wystarczyć. Dokładniejsze pomiary w przychodni.
Ta metoda się sprawdziła co do kotów. U weterynarza pokazywała to samo co u nas
)
Ta metoda się sprawdziła co do kotów. U weterynarza pokazywała to samo co u nas
Ja kupiłam taki którym można mierzyć temp czoła i w uchu, zobaczymy jak się sprawdzi.Mam dwa pytania:
- jakie macie/ planujecie mieć termometry dla maluchów? Normalne, do ucha, czy takie bezdotykowe (netrababy)?
- jak zamierzacie kontrolować wagę maluszka? dowiedziałam się wczoraj, że od 2 tyg dziecko powinno przybierać 200 g/tydz- zamierzacie co tydzień chodzić do przychodni, ważyć na wadze łazienkowej, czy kupujecie wagę dla dzieci???
A wagi to nie zamierzam specjalnej kupować, mamy taką łazienkową a dokładne pomiary w przychodni.
N
nataliak
Gość
Mam do was pytanie tak myśle nad zakupem takiej specjalnej poduszki rogala do karmienia, spania, później można ją wykorzystać dla malucha jako podpórkę np. do siadania czy, któraś z was korzystała z czegoś takiego?
PODUSZKA z GRANULKAMI do Spania i Karmienia 160cm (920358133) - Aukcje internetowe Allegro
jak to tyle kosztuje to lepiej wydac kase na cos sprawdzonego i dobrej jakosci czyli fasolke z motherhood
Fasolka Motherhood - kup poduszkę do karmienia | Motherhood.pl
N
nataliak
Gość
Mam dwa pytania:
- jakie macie/ planujecie mieć termometry dla maluchów? Normalne, do ucha, czy takie bezdotykowe (netrababy)?
- jak zamierzacie kontrolować wagę maluszka? dowiedziałam się wczoraj, że od 2 tyg dziecko powinno przybierać 200 g/tydz- zamierzacie co tydzień chodzić do przychodni, ważyć na wadze łazienkowej, czy kupujecie wagę dla dzieci???
my kupujemy zwykly elektroniczny z canpola za okolo 20zl, polecony przez znajoma. a kiedys sie pewnie szarpniemy na taki konkretniejszy za okolo 100-150zl.
a co do wagi to bedziemy korzystac z lazienkowej ale najpierw musimy ja kupic ;P
N
nataliak
Gość
A do mnie przyszła wczoraj paczuszka z ciuszkami (na własnych nóżkach :-))
Ciuszki sa słodziakowe - nataliak dzięki!!! Mężusiowi też się podobają:-)
wreszcie mam koszulki na lato dla Stasiulka![]()
ciesze sie ze sie podobaja
awru
Fanka BB :)
właśnie przeczytałam wiadomość i lily i uświadomiłam sobie, że gdyby zdarzyło się to mi to byłabym kompletnie nieprzygotowana!!
na całe szczęście kupiłam dziś sobie koszulę do szpitala - chociaż jedną jak by co ;-) w carrefourze za całe 19zł ale przyznam, że nawet mi się podoba :-)
pojechałam oczywiście po paklanki - cena rzeczywiście niecałe 4zł więc wzięłam hurtem
na całe szczęście kupiłam dziś sobie koszulę do szpitala - chociaż jedną jak by co ;-) w carrefourze za całe 19zł ale przyznam, że nawet mi się podoba :-)
pojechałam oczywiście po paklanki - cena rzeczywiście niecałe 4zł więc wzięłam hurtem

w empiku z płytą DVD za 54 złbo za nówki sztuki chcą nawet 150 zł ...........![]()

już kiedyś pisałam o tym jak dla mnie super, jak mieszkalam w Niemczech, to to się baardzo sprawdzało. w polsce ludzie bardziej sceptycznie są do tego nastawianiZastanawiam się nad zakupem czegoś takiegi.Co o tym myslicie?
DOSTAWKA DO KAŻDEGO WÓZKA- LASCAL BUGGY BOARD (925868064) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
ja mam taki mały laserowy- do czoła dałam 95 zł i jestem jak narazie zadowolona,Mam dwa pytania: