reklama
Mamy łazienkową elektroniczną pokazująca zmiany od 100g. Będziemy sie ważyc z maluchem i bez. Musi wystarczyć. Dokładniejsze pomiary w przychodni.
Ta metoda się sprawdziła co do kotów. U weterynarza pokazywała to samo co u nas )
Ta metoda się sprawdziła co do kotów. U weterynarza pokazywała to samo co u nas )
Ja kupiłam taki którym można mierzyć temp czoła i w uchu, zobaczymy jak się sprawdzi.Mam dwa pytania:
- jakie macie/ planujecie mieć termometry dla maluchów? Normalne, do ucha, czy takie bezdotykowe (netrababy)?
- jak zamierzacie kontrolować wagę maluszka? dowiedziałam się wczoraj, że od 2 tyg dziecko powinno przybierać 200 g/tydz- zamierzacie co tydzień chodzić do przychodni, ważyć na wadze łazienkowej, czy kupujecie wagę dla dzieci???
A wagi to nie zamierzam specjalnej kupować, mamy taką łazienkową a dokładne pomiary w przychodni.
N
nataliak
Gość
Mam do was pytanie tak myśle nad zakupem takiej specjalnej poduszki rogala do karmienia, spania, później można ją wykorzystać dla malucha jako podpórkę np. do siadania czy, któraś z was korzystała z czegoś takiego?
PODUSZKA z GRANULKAMI do Spania i Karmienia 160cm (920358133) - Aukcje internetowe Allegro
jak to tyle kosztuje to lepiej wydac kase na cos sprawdzonego i dobrej jakosci czyli fasolke z motherhood
Fasolka Motherhood - kup poduszkę do karmienia | Motherhood.pl
N
nataliak
Gość
Mam dwa pytania:
- jakie macie/ planujecie mieć termometry dla maluchów? Normalne, do ucha, czy takie bezdotykowe (netrababy)?
- jak zamierzacie kontrolować wagę maluszka? dowiedziałam się wczoraj, że od 2 tyg dziecko powinno przybierać 200 g/tydz- zamierzacie co tydzień chodzić do przychodni, ważyć na wadze łazienkowej, czy kupujecie wagę dla dzieci???
my kupujemy zwykly elektroniczny z canpola za okolo 20zl, polecony przez znajoma. a kiedys sie pewnie szarpniemy na taki konkretniejszy za okolo 100-150zl.
a co do wagi to bedziemy korzystac z lazienkowej ale najpierw musimy ja kupic ;P
N
nataliak
Gość
A do mnie przyszła wczoraj paczuszka z ciuszkami (na własnych nóżkach :-))
Ciuszki sa słodziakowe - nataliak dzięki!!! Mężusiowi też się podobają:-)
wreszcie mam koszulki na lato dla Stasiulka
ciesze sie ze sie podobaja moj malz sie rozplywa nad sukienka i skarpetkami za ktore slicznie dziekujemy
awru
Fanka BB :)
właśnie przeczytałam wiadomość i lily i uświadomiłam sobie, że gdyby zdarzyło się to mi to byłabym kompletnie nieprzygotowana!!
na całe szczęście kupiłam dziś sobie koszulę do szpitala - chociaż jedną jak by co ;-) w carrefourze za całe 19zł ale przyznam, że nawet mi się podoba :-)
pojechałam oczywiście po paklanki - cena rzeczywiście niecałe 4zł więc wzięłam hurtem
na całe szczęście kupiłam dziś sobie koszulę do szpitala - chociaż jedną jak by co ;-) w carrefourze za całe 19zł ale przyznam, że nawet mi się podoba :-)
pojechałam oczywiście po paklanki - cena rzeczywiście niecałe 4zł więc wzięłam hurtem
w empiku z płytą DVD za 54 zł ale niestety od 3 tygodni czekam za dostawą, bo nawet magazyny mają wyczyszczone, więc widzę na allegro kilka sztuk, ale ceny powzyej 100 złbo za nówki sztuki chcą nawet 150 zł ...........
już kiedyś pisałam o tym jak dla mnie super, jak mieszkalam w Niemczech, to to się baardzo sprawdzało. w polsce ludzie bardziej sceptycznie są do tego nastawianiZastanawiam się nad zakupem czegoś takiegi.Co o tym myslicie?
DOSTAWKA DO KAŻDEGO WÓZKA- LASCAL BUGGY BOARD (925868064) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
ja mam taki mały laserowy- do czoła dałam 95 zł i jestem jak narazie zadowolona,Mam dwa pytania: