reklama
A do mnie przyszła wczoraj paczuszka z ciuszkami (na własnych nóżkach :-))
dobre!
estragon
mamusia synusia:P
komi ja zamówiłam ten sam wzór;-). Miałam brac turkusowe paseczki, ale wszyscy, którym pokazywałam mnie zrugali, że to dziecko i ma byc kolorowo itd, a że takie paski to mogę sobie kupic. Czyli mamy taką samą- ja brałam 6-elementową.
Mam do was pytanie tak myśle nad zakupem takiej specjalnej poduszki rogala do karmienia, spania, później można ją wykorzystać dla malucha jako podpórkę np. do siadania czy, któraś z was korzystała z czegoś takiego?
PODUSZKA z GRANULKAMI do Spania i Karmienia 160cm (920358133) - Aukcje internetowe Allegro
PODUSZKA z GRANULKAMI do Spania i Karmienia 160cm (920358133) - Aukcje internetowe Allegro
Mam dwa pytania:
- jakie macie/ planujecie mieć termometry dla maluchów? Normalne, do ucha, czy takie bezdotykowe (netrababy)?
- jak zamierzacie kontrolować wagę maluszka? dowiedziałam się wczoraj, że od 2 tyg dziecko powinno przybierać 200 g/tydz- zamierzacie co tydzień chodzić do przychodni, ważyć na wadze łazienkowej, czy kupujecie wagę dla dzieci???
- jakie macie/ planujecie mieć termometry dla maluchów? Normalne, do ucha, czy takie bezdotykowe (netrababy)?
- jak zamierzacie kontrolować wagę maluszka? dowiedziałam się wczoraj, że od 2 tyg dziecko powinno przybierać 200 g/tydz- zamierzacie co tydzień chodzić do przychodni, ważyć na wadze łazienkowej, czy kupujecie wagę dla dzieci???
reklama