reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Julita - bardzo fajne łóżeczko.
My też zdecydowaliśmy się na Drewex - ale jednak weźmiemy kolor transparentny biały i bez szuflady. Bo niesety jak widziałam na żywca, to okazało się, że te szuflady mają inne odcienie niż reszta łóżeczka i w tym kolorze, który wybraliśmy - akurat niefajnie to wygląda.

a kupowałas przez allegro? Jesli tak - u jakiego sprzedawcy?

reklama
julita czy to model kuba V? my mamy prawie identyczne: julia II. ogolnie drewex jak dla mnie jest ok. mamy z tej firmy poza lozeczkiem tez materac, posciel i wypelnienie.

Julita - bardzo fajne łóżeczko.
My też zdecydowaliśmy się na Drewex - ale jednak weźmiemy kolor transparentny biały i bez szuflady. Bo niesety jak widziałam na żywca, to okazało się, że te szuflady mają inne odcienie niż reszta łóżeczka i w tym kolorze, który wybraliśmy - akurat niefajnie to wygląda.

a kupowałas przez allegro? Jesli tak - u jakiego sprzedawcy?
Malina kupowaliśmy je w hurtowni i kosztowało 245zł bo akurat mieli na nie promocje...mnie się podoba fajnie jest wykonane no i nie ukrywam że cena też dużą rolę odegrała...bo w sklepach w moim mieście za takie dalibyśmy przynajmniej 300 jak nie i więcej.
julita czy to model kuba V? my mamy prawie identyczne: julia II. ogolnie drewex jak dla mnie jest ok. mamy z tej firmy poza lozeczkiem tez materac, posciel i wypelnienie.
Nataliak to jest model KUBA II:tak:

Alis - wieeelkie dzięki za link do tego sklepu - tu znalazłam takie łóżeczko jakiego szukałam :-)

Malina, a ci to nie mial stolarz lozeczka robic?
Ano miał..ale jak nam wyliczył cenę, to o mało z krzesła nie spadłam.
No i stwierdziałam, że na 2 lata to się nie opłaca. No bo potem to bejbiak może jużnie chcieć w łózeczku spać
Chce kupic gotowe w kolorze podobnym do reszty mebli

reklama
Alis - wieeelkie dzięki za link do tego sklepu - tu znalazłam takie łóżeczko jakiego szukałam :-)

Bardzo się cieszę, że mogłam pomóc :D My też mieliśmy problem jeśli chodzi o wybór łóżeczka, głównie chodziło nam o kolor a tu jest ich duży wybór no i ceny są całkiem przystępne w porównaniu do Klupsia czy Drewexu :) Zresztą oglądałam je już na żywo i jakość jest super :)

Do góry