reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

powiem tak ze maluch moze nie koniecznie chciec pic akurat z takiej butelki:-)

wiec cos na ten temat bo moj syn mial do wyboru 5 roznych butelek juz sama nie wiedzialam co jest,az wkoncu zaczal pic z LOVI,a te avent,tomme tipe,dr browns,nuk, nie chcial noi tyle nerwowo bylo aj!!!

reklama
he he no no wszytskie biore estragon sluchaj wejdz sobie w allegro w buty i wpisz nazwe ESPERA pojawia sie inne aukcje z tymi bucikami,jest troche osob co je sprzedaje
dzięki;-)
hihih widzę, że 34 standardowo zalicza się już do dziecięcych, więc ceny niższe:-p. W reeboku czy nike jak kupuję buciki, to zawsze na dziale dziecięcym i mam taniej:-D;-)

A z maluszkowych zakupków kupiliśmy wczoraj łóżeczko, materac, pościel, ceratki pod materc, paklanki, Fridę, 10 pieluch tetrowych, szczoteczkę do dziąseł, nożyczki do paznokci i przewijak z miarką, do którego jest gratis butelka Avent antykolkowa 260 ml ze smoczkiem 1+ i kapslem z systemem Airflex, no i wózeczek:-p
gdzie robiłas zakupy?

łóżeczko kupiliśmy białe, regulacja 3 poziomowa i wyjmowane szczebelki. Kiedyś wstawiałam tutaj zdjęcie łóżeczka, ale zdecydowaliśmy się na inne, dlatego, że tamto nie miało wyjmowanych szczebelków. To które kupiliśmy ma łuczki i jest całe szczebelkowane. Wózek w odpowiednim wątku;-)
krewetka wszystko na allegro, bo jest zedcydowanie taniej, już oblookaliśmy wszystkie sklepy w Krk i najtaniej jest właśnie allegro:p

Komi, mi się najbardziej podobają srebrne, trochę jak pointy w balecie:-) Ja sobie strzeliłam srebrne kaloszki, chyba zafiksowałam się ostatnio na ten kolor;-)

ja już prawie kupiłam ten zestaw startowy TT - miałam nawet możliwość odbioru osobistego więc cena naprawdę była kusząca.. jednak w zestawach nie ma tych butelek antykolkowych a myślę, że lepiej dmuchać na zimne.. dołożę te 20zł ale będę spokojniejsza..

te bez rurki tez sa antykolkowe tzn maja antykolkowy smoczek.

Kalosze - fajna sprawa. Tydzień temu byliśmy na imprezie urodzinowej i jubilat dostał mega wypasione kalosze z Husquarny. Normalnie oszalał chłop z radości, bo kalosze były boskie.

JustMe pokaż no fotki - bo ciekawa jestem jak srebre kalosze wglądają

reklama
A my kupiliśmy takie łóżeczko
936_3.jpg

Do góry