reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Jak to fajnie mieć fajne siostry :)

dziś dzien prezentów. Cała torba prezentów od mojej siostry rodzonej i siostry ciotecznej ciuszków nowych z metkami lub raz/dwa zalozonych po jej coreczce urodzonej we wrzesniu:)

Dziś przyszła gondolka do naszej ramy Casualplay - ktora udalo mi sie upolowac na allegro za 250 zł

Stwierdzam, ze jesli rodzina i znajomi nie przestaną mnie obsypywać takimi cudenkami, to moja Kluska nie bedzie miala nawet szansy polowy z tego zalozyc...
Wszystkie kolezanki sie na mnie uparły... i zwożą mi ogromne ilosci ciuszków - oczywiscie ku mojej uciesze :)

Do mnie dzisiaj przyszła długo wyczekiwana paczka od szwagierki:-) Przyszły mi fajne śpiochy z Kubusiem Puchatkiem, kombinezonik Tygryska, butelki silikonowe Nuby i leżaczek dla naszego malucha, który zakupiliśmy u niej w Anglii jak byliśmy w odwiedzinach:-):-)
Cieszę się bo czekałam na tą paczkę 3 miesiące, bo zawsze jakoś sie nie składało żeby wysłać:-(
Jutro jak coś to zrobię zdjęcia i wkleje:tak:

Mi zostało do kupienia: resztka ciuszków, dosłownie kilka szt., pieluchy (i tetra i pampersiaki), kosmetyki i akcesoria kosmetyczne. Z grubszych rzeczy to pościel wo wyra i do wózia, rożek, leżaczek i jakieś tam pierdółki. Sama nie wiem co jeszcze, pewnie coś mi się przypomni, ale to już drobnostki.

To moje ostatnie zakupy, same praktyczne rzeczy, za szklanymi butelkami musialam sie troche nalazic, bo teraz nie w modzie i wiekszosci sklepow maja tylko plastik, ale znalazlam, francuskiej firmy pommette. Wzielam 4 butelki plus dodatkowe smoczki do nich z silikonu. Dokupilam jeszcze jeden reczniczek do kapieli z kapturkiem i zyrafka, 4 przescieradelka z gumka do lozeczka, pakowane po 2 sztuki, biale plus kolorowe, sterylizator do butelek do mikrofalowki i zestaw kosmetyczny, szczotka i grzebyk do wloskow, obcinacz do paznokci i nozyczki oraz termometr do wanienki.

Załączniki

• S7300302.jpg
    S7300302.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 51
reklama
mnie jeszcze zostało: materac do łóżeczka, prześcieradła, pościel, wanienka, nożyczki, proszek, mydełko, smoczek, ochraniacz pod prześcieradełko, wózek, fotelik ( zamówione ale jeszcze nie zapłaciłam), dodatkowo musze jeszcze skoczyc do apteki ;-)

Do góry