reklama
Osobom wybierajacym sie nad morze z bejbikami. Radzilaby zaopatrzec sie w takie namioty plazowe. Sprawdzaja sie na plazy lepiej niz parasole plazowe, sa stabilniejsze. Przydatne nie tylko dla maluchow, ale i dla doroslych. Zwykle skladaja sie w dosc maly pakunek, sa lekkie i latwo sie rozkladaja. Sama mam taki jeden, kupilam w tamtym roku przed sezonem w carrefourze.
A wygladaja tak. Mysle, ze w Polsce tez sa dostepne.
10 objets à emmener à la plage - Tente de plage Casa
Tente anti-UV bébé - Comparer tous les prix avec Twenga.fr
A wygladaja tak. Mysle, ze w Polsce tez sa dostepne.
10 objets à emmener à la plage - Tente de plage Casa
Tente anti-UV bébé - Comparer tous les prix avec Twenga.fr
N
nataliak
Gość
ktos wie czym sie roznia pieluszki 1 od 2? bo wychodzi na to ze dziecko wazace 3-4kg moze nosic i te i te. jest jakas znaczna roznica w rozmiarze?
N
nataliak
Gość
gdzie są chuseczki w promocji?
bo ja dziś kupiłam w carrefour 4 pak pampersów tych nowych premium care za niecałe 26zł
w sensie sensitive? bo premium care nie ma chusteczek.
N
nataliak
Gość
czy ktoras z dziewczyn z wawy chce paczke pieluszek bella happy (42szt) w rozmiarze 1 (2-5kg) z wycieciem na pepuszek za 15,99zl? cena sklepowa to okolo 25zl. kupilismy na allegro jedna paczke a sprzedajacy ma jeszcze jedna, bedziemy odbierac we wtorek i przy okazji moglibysmy wziac ta druga jesli ktoras z Was sie skusi.
Bella Baby Happy – pieluszki, kosmetyki dla dzieci, chusteczki nasączane
Bella Baby Happy – pieluszki, kosmetyki dla dzieci, chusteczki nasączane
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
no może takie nowe podobne do tych nowych pieluszek;-)w sensie sensitive? bo premium care nie ma chusteczek.
N
nataliak
Gość
te pieluszki 1 są od 2-4 kg
a pieluszki 2 od 3-5 kg
tyle to wiem, chodzi mi o cos bardziej szczegolowego
<p>
<p> </p>
Ja kcem, ja kcem!!! Dajcie znać czy przelać Wam pieniadze na konto, czy przy jakimś najbliższym spotkaniu się rozliczymy? W każdym razie jeśli jestem pierwsza- to z góry dziękuję!
</p><b>czy ktoras z dziewczyn z wawy chce paczke pieluszek bella happy (42szt) w rozmiarze 1 (2-5kg) z wycieciem na pepuszek za 15,99zl? cena sklepowa to okolo 25zl. kupilismy na allegro jedna paczke a sprzedajacy ma jeszcze jedna, bedziemy odbierac we wtorek i przy okazji moglibysmy wziac ta druga jesli ktoras z Was sie skusi.</b></p>
<p><a href="http://www.happy-pieluszki.pl/conte...Folder.2007-01-11.2441/Folder.2007-01-11.2659" target="_blank">Bella Baby Happy – pieluszki, kosmetyki dla dzieci, chusteczki nasączane</a>
<p> </p>
Ja kcem, ja kcem!!! Dajcie znać czy przelać Wam pieniadze na konto, czy przy jakimś najbliższym spotkaniu się rozliczymy? W każdym razie jeśli jestem pierwsza- to z góry dziękuję!
reklama
witajcie otoz ja poddalm sie dzis troche w wir zakupow kupilam dla synka dwa smoczki,husteczki do pupu,ogal do karmienia bo z krystiankiem mialam problem aby dobrze go sobie ulozyc do karmienia noi taka posciel ,do tego jeszcze przybornik