reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

gdzie są chuseczki w promocji?
bo ja dziś kupiłam w carrefour 4 pak pampersów tych nowych premium care za niecałe 26zł

reklama
Aga - w Carrefourze była promolka na chusteczki - 6-cio pak za 23 PLN chyba. Mnie udało się capnąć 2 te 6-paki sensitive - w poprzednim tygodniu.

Osobom wybierajacym sie nad morze z bejbikami. Radzilaby zaopatrzec sie w takie namioty plazowe. Sprawdzaja sie na plazy lepiej niz parasole plazowe, sa stabilniejsze. Przydatne nie tylko dla maluchow, ale i dla doroslych. Zwykle skladaja sie w dosc maly pakunek, sa lekkie i latwo sie rozkladaja. Sama mam taki jeden, kupilam w tamtym roku przed sezonem w carrefourze.

A wygladaja tak. Mysle, ze w Polsce tez sa dostepne.

10 objets à emmener à la plage - Tente de plage Casa

Tente anti-UV bébé - Comparer tous les prix avec Twenga.fr

ktos wie czym sie roznia pieluszki 1 od 2? bo wychodzi na to ze dziecko wazace 3-4kg moze nosic i te i te. jest jakas znaczna roznica w rozmiarze?

czy ktoras z dziewczyn z wawy chce paczke pieluszek bella happy (42szt) w rozmiarze 1 (2-5kg) z wycieciem na pepuszek za 15,99zl? cena sklepowa to okolo 25zl. kupilismy na allegro jedna paczke a sprzedajacy ma jeszcze jedna, bedziemy odbierac we wtorek i przy okazji moglibysmy wziac ta druga jesli ktoras z Was sie skusi.
Bella Baby Happy – pieluszki, kosmetyki dla dzieci, chusteczki nasączane

Załączniki

• bella happy.jpg
    bella happy.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnio edytowane przez moderatora:
<p>
<b>czy ktoras z dziewczyn z wawy chce paczke pieluszek bella happy (42szt) w rozmiarze 1 (2-5kg) z wycieciem na pepuszek za 15,99zl? cena sklepowa to okolo 25zl. kupilismy na allegro jedna paczke a sprzedajacy ma jeszcze jedna, bedziemy odbierac we wtorek i przy okazji moglibysmy wziac ta druga jesli ktoras z Was sie skusi.</b></p>
<p><a href="http://www.happy-pieluszki.pl/conte...Folder.2007-01-11.2441/Folder.2007-01-11.2659" target="_blank">Bella Baby Happy – pieluszki, kosmetyki dla dzieci, chusteczki nasączane</a>
</p>
<p>&nbsp;</p>

Ja kcem, ja kcem!!!:tak: Dajcie znać czy przelać Wam pieniadze na konto, czy przy jakimś najbliższym spotkaniu się rozliczymy? W każdym razie jeśli jestem pierwsza- to z góry dziękuję!:happy::happy::happy:

reklama
witajcie otoz ja poddalm sie dzis troche w wir zakupow kupilam dla synka dwa smoczki,husteczki do pupu,ogal do karmienia bo z krystiankiem mialam problem aby dobrze go sobie ulozyc do karmienia noi taka posciel ,do tego jeszcze przybornik

bobasy.jpg

Do góry