reklama
ps coś czuję, że nas zaraz natalik pogoni z tego wątku hehe
z ust mi to wyjęłaś!
aguska24mir
mama Pawełka :)
czesc dziewczyny ja tez jeszcze nie mama nic dla swojej kruszynki ale juz sie rozglądam myśle tak pod koniec maraca zacząć robic zakupy pozdrawiam
A ja dostałam w prezencie od koleżnki spodenki i body dla maluszka.Niestety ona nie ma dzieci więc z rozmiarami nie bardzo rozeznana i body dostałam w rozmiarze 50 .Jest takie śliczne ale nie wiem czy nie będzie za małe,najwyżej Majka będzie miała dla lalki ;-).
N
nataliak
Gość
ja sobie dzis zrobilam wycieczke po lumpeksach. skutkiem tego leniuszek ma sliczna nowa sukienke i do tego elegancka bluzeczke a takze pajacyka i body, malz 3koszulki no i udalo mi sie cos dla siebie upolowac - genialna bluzke z dlugim rekawem z dekoltem rozpinanym do mostka wiec bedzie idealna do karmienia i teraz tez ja moge nosic bo material jest elastyczny i brzuchol sie miesci. chyba zaczne sie rozgladac za tego typu bluzkami bo potem sie okaze ze nie mam w czym chodzic (a wlasciwie to karmic) a noworodka po sklepach nie bede ciagac.
ruda80
Fanka BB :)
Shyangel ja również się dołączam :-) Sto lat!!!!
reklama
awru
Fanka BB :)
całkiem przypadkiem zajechałam dziś do reserved.. bez zakupów się nie obyło bo przeceny są maaasaaaaakryyyyyczneeeee kupiłam śliczny sweterek z kapturem i kieszenią na brzuszku za całe 14,90 - przeceniony z 55zł!!! mają też świetne spodnie w cenie od 9,99 do 14,99 - dresy, jeansy, sztruksy, kanciaki - ja nie skorzystałam bo jestem już dość obficie zaopatrzona w ten towar ale jeśli któraś jest na etapie zakupów i odpowiadają jej te klimaty to warto skorzystać ;-)
mają też świetne ceny na skarpetki i rajstopki ok 4zł za parę (oczywiście nabyłam) oraz mnóstwo ciuszków dla dziewczynek ;-)
mają też świetne ceny na skarpetki i rajstopki ok 4zł za parę (oczywiście nabyłam) oraz mnóstwo ciuszków dla dziewczynek ;-)
Ostatnia edycja: