reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
shyanegel ode mnie również życzenia wszystkiego co najlepsze :-)

ps coś czuję, że nas zaraz natalik pogoni z tego wątku hehe

A ja dostałam w prezencie od koleżnki spodenki i body dla maluszka.Niestety ona nie ma dzieci więc z rozmiarami nie bardzo rozeznana i body dostałam w rozmiarze 50 :-D.Jest takie śliczne ale nie wiem czy nie będzie za małe,najwyżej Majka będzie miała dla lalki ;-).

ja sobie dzis zrobilam wycieczke po lumpeksach. skutkiem tego leniuszek ma sliczna nowa sukienke i do tego elegancka bluzeczke a takze pajacyka i body, malz 3koszulki no i udalo mi sie cos dla siebie upolowac - genialna bluzke z dlugim rekawem z dekoltem rozpinanym do mostka wiec bedzie idealna do karmienia i teraz tez ja moge nosic bo material jest elastyczny i brzuchol sie miesci. chyba zaczne sie rozgladac za tego typu bluzkami bo potem sie okaze ze nie mam w czym chodzic (a wlasciwie to karmic) a noworodka po sklepach nie bede ciagac.

reklama
całkiem przypadkiem zajechałam dziś do reserved.. bez zakupów się nie obyło bo przeceny są maaasaaaaakryyyyyczneeeee :-D kupiłam śliczny sweterek z kapturem i kieszenią na brzuszku za całe 14,90 - przeceniony z 55zł!!! mają też świetne spodnie w cenie od 9,99 do 14,99 - dresy, jeansy, sztruksy, kanciaki - ja nie skorzystałam bo jestem już dość obficie zaopatrzona w ten towar ale jeśli któraś jest na etapie zakupów i odpowiadają jej te klimaty to warto skorzystać ;-)
mają też świetne ceny na skarpetki i rajstopki ok 4zł za parę (oczywiście nabyłam) oraz mnóstwo ciuszków dla dziewczynek ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry