reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ja też narazie nie moge sobie pozwolić na szaleństwa zakupowe.
I tak wczoraj zaszalałam i kupiłam sobie sama prezent na zbliżające się urodzinki- perfum. Nic praktycznego i nic zwiazanego z dzidziusiem ;-)
a potem mi sie przypomniało że rachunki że to że tamto także teraz finito gdzieś do połowy marca :confused2:

reklama
Ja też narazie nie moge sobie pozwolić na szaleństwa zakupowe.
I tak wczoraj zaszalałam i kupiłam sobie sama prezent na zbliżające się urodzinki- perfum. Nic praktycznego i nic zwiazanego z dzidziusiem ;-)
a potem mi sie przypomniało że rachunki że to że tamto także teraz finito gdzieś do połowy marca :confused2:
To wszystkiego NAJ z okazji zbliżających się urodzinek<potem mogę zapomniec> szcześliwego rozwiązania i zdrowej dzidzi:-)

Ale narobiłyście mi ochoty na ten leżaczek,ale nie mogę go jeszcze zamówic:no:,najpierw muszę odwiedzić aptekę i kupic potrzebne leki i kosmetyki dla małej i zamówić paczkę na allegro z rzeczami potrzebnymi mi do szpitala a to razem pewnie będzie ponad 200zł:-(
Zobaczę ile wyjdzie mi zwrotu z podatkowego to może uzbieram i na leżaczek;-)

julita ja też na razie nie kupuję leżaczka dlatego że nie chcę zagracać sobie domu - kupię jak Jasiek skończy 1 miesiąc, wcześniej i tak nie będzie potrzebny, więc się nie martw - kupuj na razie to co potrzebne na urodzenie, a jak okrzepniesz po porodzie to zaczniesz kupować zabawianki :tak:

Shyangel - ja tez podłączam się pod życzenia - wszystkiego naj - zdrówka, usmiechu i cudnego zdrowego dzieciaczka :-)

hej babeczki wspaniale zakupy :tak:
ja juz sie nie moge doczekac kiedy rusze w pogon, na razie ejszcze skromnie, sie wstrzymuje, a potem jakz aczne zamawiac...to listonosz bedzie paki przynosił, mam juz powybieraneych duuzo rzeczy, tutaj o tyle jest latwiej ze sa super sklepy i fajne wyprzedaze w internecie,
acha upolowalam sobioe koszulki do szpitala takie wlasnie jek chcialam, i wcale nie byly drogie

Take a look at the two pack babydoll nightdress from Blooming Marvellous the Maternity Fashion and Baby experts
czekam az przyjda ;-)

shyangel 100 lat :tak::tak:

reklama
Do góry