reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ja mam 2 spiworki na 0-6 miesiecy i jeden rozko kocyk. Na poczarku poduszki raczej nie bedzie, chyba, ze taka jak sa dla niemowlakow prostokatna i bardzo plaska, ale na poczatku, mysle, ze wystarczy materacyk z uniesieniem od razu, a jak bez to dokupie te poduszke. Wczoraj kupilam 4 przesciradelka na materacyk z gumka, ale posciel swoja droga tez kupie, bo chce szczegolnie miec ten ochraniacz na lozeczko.

reklama
Cześc babeczki - widzę że zakupy pościelowe na tapecie :-). ja już ogłupiałam od opinii - każda mama inaczej kładła spać - jednej pasowały śpiworki innej pościele więc mam na próbę tylko jeden śpiworek - zobaczymy jak się będzie spało i mi obsługiwało małego w nocy w tym śpiworku - najwyżej na cito dokupię jeszcze jak się sprawdzi. Pościel jest w komplecie z koszykiem który kupuję - i wsad i poszewka i też nie zamierzam dokupować na zmianę bo nie wiem czy będzie w pościeli czy w śpiworku. Kupuję tylko kilka prześcieradeł i będziemy testować co nam odpowiada po urodzeniu, to będzie dokupowane.

Krewetka to widze że nasze maluszki będą miały taką sama pościel:-D... żyrafki strasznie mi sie podobają... a mój M ma hopla na punkcie koników...

Krewetka śliczny rożek,uwielbiam motyw z żyrafkami.Moja Majka ma taką poszewkę na jasiek tylko że w kolorze niebieskim :-).

Ja ostatnio wyprałam rzeczy po Mai i poukładałam w szafce i jak się okazuje to mam prawie pełna szafkę.Chyba narazie się wstrzymam z kupnem ubranek bo to powinno wystarczyć,a dzieci szybko rosną.

JustMe fajne te odlewy.Też się zastanawiałam nad tym ,a mój mąż powiedział ,że sam mi może taki zrobić jak kupi gips :-D.

reklama
Do góry