Ja mam 2 spiworki na 0-6 miesiecy i jeden rozko kocyk. Na poczarku poduszki raczej nie bedzie, chyba, ze taka jak sa dla niemowlakow prostokatna i bardzo plaska, ale na poczatku, mysle, ze wystarczy materacyk z uniesieniem od razu, a jak bez to dokupie te poduszke. Wczoraj kupilam 4 przesciradelka na materacyk z gumka, ale posciel swoja droga tez kupie, bo chce szczegolnie miec ten ochraniacz na lozeczko.
reklama
lenkaa*
Fanka BB :)
Cześc babeczki - widzę że zakupy pościelowe na tapecie :-). ja już ogłupiałam od opinii - każda mama inaczej kładła spać - jednej pasowały śpiworki innej pościele więc mam na próbę tylko jeden śpiworek - zobaczymy jak się będzie spało i mi obsługiwało małego w nocy w tym śpiworku - najwyżej na cito dokupię jeszcze jak się sprawdzi. Pościel jest w komplecie z koszykiem który kupuję - i wsad i poszewka i też nie zamierzam dokupować na zmianę bo nie wiem czy będzie w pościeli czy w śpiworku. Kupuję tylko kilka prześcieradeł i będziemy testować co nam odpowiada po urodzeniu, to będzie dokupowane.
Krewetka śliczny rożek,uwielbiam motyw z żyrafkami.Moja Majka ma taką poszewkę na jasiek tylko że w kolorze niebieskim :-).
Ja ostatnio wyprałam rzeczy po Mai i poukładałam w szafce i jak się okazuje to mam prawie pełna szafkę.Chyba narazie się wstrzymam z kupnem ubranek bo to powinno wystarczyć,a dzieci szybko rosną.
Ja ostatnio wyprałam rzeczy po Mai i poukładałam w szafce i jak się okazuje to mam prawie pełna szafkę.Chyba narazie się wstrzymam z kupnem ubranek bo to powinno wystarczyć,a dzieci szybko rosną.
...kiedyś widziałam coś takiego u znajomej w Niemczech i byłam zachwycona, w międzyczasie robią takie odlewy też u nas, a poniżej link do całego zestawu do użycia w domu:
Baby Art ODLEW BRZUSZKA Zachowaj Wspomnienia SKLEP (913224616) - Aukcje internetowe Allegro
Co Wy na to?:-)
Baby Art ODLEW BRZUSZKA Zachowaj Wspomnienia SKLEP (913224616) - Aukcje internetowe Allegro
Co Wy na to?:-)
reklama
N
nataliak
Gość
ja bym sie raczej zastanawiala czy mam na to miejsce w domu i co sie stanie jak koty to przewroca ;P