reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

...kiedyś widziałam coś takiego u znajomej w Niemczech i byłam zachwycona, w międzyczasie robią takie odlewy też u nas, a poniżej link do całego zestawu do użycia w domu:

Baby Art ODLEW BRZUSZKA Zachowaj Wspomnienia SKLEP (913224616) - Aukcje internetowe Allegro

Co Wy na to?:-)

właśnie wczoraj byłam na stronie tego sprzedawcy :-) Jaki ten net mały :-D;-)
Pomysł b. fajny, ale mało praktyczny wg mnie, bo za duży, aczkolwiek gdybym miała duży dom, to bym jedną ścianę przeznaczyła na tzw "wizualny kalendarz wspomnień, czy przeszłości jak kto woli". I na tej ścianie znalazłby się odlew brzuszka z 9-go mca ciąży, odlew gipsowy dłoni i stópek córeczek oraz fotki, może nawet, w ikeowskich ściennych okienkach, opaski z rączki i nne gadżety, nadające się do pokazania publicznego ;)

reklama
A to moje piątkowe zakupy:)

Załączniki

• zzzzzzzzzzzz11.jpg
    zzzzzzzzzzzz11.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 48
  • zzzzzzzzzzzzz2.jpg
    zzzzzzzzzzzzz2.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 47
  • zzzzzzzzzzzzz3.jpg
    zzzzzzzzzzzzz3.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 45
  • zzzzzzzzzzzzzzzz5.jpg
    zzzzzzzzzzzzzzzz5.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 44
  • zzzzzzzzzzzzzzzz6.jpg
    zzzzzzzzzzzzzzzz6.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 40
julita, krewetka, żyrafki są świetne. Ja też miałam dla dziewczynek rożek w te same żyrafki, ale w kolorze morelowym. teraz moje córy mają do zabawy z lalkami, bo już do użycia dla nowego maluszka się nie nadawał oczywiście :happy:

A te ciuszki julita, są słodkie i fajny przewijak z miarką.

Ja z większych rzeczy musze kupić jeszcze wózek, fotelik samochodowy, wanienkę i stojak pod nią. Karuzelę kupią teściowie zeby nie mieli dylematu co kupić w prezencie. Podeślę Im linka jaką chcę.

A ja zyłam dziś w błogiej nieświadomości.... dopiero odczytałam maila od sprzedawcy o nadaniu paczki kurierem. Cipa grochowa jestem jak nic :szok:
Kurde wózek do mnie jedzie :-)
Kobieca intuicja mnie nie zawiodła, bo dziś kupiłam kilka ozdobnych kartonów i robiłam kolejne porządki, przekładki itp. podświadomie zrobiłam miejsce na złożony wózek :-D

Dzięki dziewczyny, do tego przewijaka była jeszcze butelka gratis:-), a pajacyk ten welurowy kupiłąm na wyjście małej ze szpitala ale tak się teraz zastanawiam że to chyba będzie za mało:confused:i może jej być zimno

reklama
Do góry